Aanmelden voor het Young Coders traineeship!

Ben je enthousiast en wil je jezelf opgeven als trainee bij Young Coders? Tof! Hieronder beschrijven de  de stappen die je moet doorlopen om in aanmerking te komen. Je kunt je direct inschrijven door gebruik te maken van het formulier aan de rechterzijde! Voordat we contact met je opnemen willen we je vragen om onderstaande procedure goed door te lezen en ook onze F.A.Q. goed door te nemen.

If you are an International candidate and/or don’t speak Dutch, then please be aware that, at the moment, we do not hire non-Dutch speaking candidates. If you are unsure, please contact us at bootcamp@youngcoders.nl

 

1. Aanmelden via de website

Meld je hiernaast aan met het formulier. Je wordt op de dag van je aanmelding direct via het door jou gekozen medium benaderd om een afspraak te maken voor een kort telefoontje.

2. Kort telefoongesprek

In een kort telefoongesprek door één van onze recruiters leren we je wat meer over je (studie)achtergrond en waarom jij graag als trainee bij Young Coders aan de slag wilt. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen natuurlijk. Aan het eind van het gesprek besluit de recruiter of hij/zij je uitnodigt voor de eerste ronde.

3. Invullen onboarding formulier

Om er zeker van te zijn dat jij de ruimte en tijd hebt om actief deel te nemen aan ons traineeship, vragen we je om ons onboarding formulier in te vullen. Met deze informatie kunnen wij goed bepalen of jouw persoonlijke situatie het toelaat om deel te nemen. Ook vragen we je om een motivatie mee te sturen, waarom jij graag wil starten als IT trainee.

4. Cognitieve vaardigheden test

Je krijgt inloggegevens toegestuurd voor onze cognitieve vaardighedentest waarin je rekenkundig, abstract en verbaal denkvermogen wordt getoetst. Je kunt deze test gewoon thuis maken achter je eigen computer of laptop. Maak je de test op een werkdag tijdens kantooruren? Dan krijg je meestal diezelfde dag nog de uitslag per e-mail. Heb je voldoende punten? Dan krijg je direct een uitnodiging voor de volgende ronde. Heb je onvoldoende punten? Dan danken we je hartelijk voor je deelname en eindigt jouw reis hier.

5. PAPI3 persoonlijkheidstest

Je krijgt inloggegevens om thuis de PAPI3 test te maken. Je beantwoord twee vragenlijsten waaruit wij vervolgens een werk-gerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen. Direct na het beantwoorden van de vragenlijsten krijg je van ons het feedback rapport die we vervolgens in een daarop volgend interview samen doornemen door een gekwalificeerde PAPI3 specialist. Op basis van je cognitieve test, de persoonlijkheidstest en je interview nemen we de beslissing om jou een traineeship aan te bieden. Dit hoor je binnen een werkdag!

6. Plaatsing en arbeidsovereenkomst

Zodra je toegelaten bent als kandidaat gaan wij op zoek naar een mooie plek voor jou om je carrière in de ICT te starten! Je gaat op gesprek en zodra we een match hebben bij één van onze opdrachtgevers, start jij je bootcamp en krijg je van ons een arbeidsovereenkomst aangeboden.

7. Bootcamp time!

Uiterlijk een week van tevoren krijg je een informatiemail met alle gegevens over de bootcamp:

  • Locatie en aanvangstijden
  • Informatie over je docent(en)
  • Informatie over je medeleerlingen
  • Informatie over de eerste dag en wat je mee moet nemen.