fbpx

Wij zien dat organisaties steeds meer moeite krijgen met innoveren en verjongen. Wij helpen jouw organisatie door te breken bij de “New wave” van tech-savvy professionals van de toekomst. Hoe? Young Coders denkt bewust anders. We stellen de lastige vragen en denken buiten protocollen. Durven te experimenteren; onbegrensd, met frisse energie en technische onbevangenheid zijn wij dé challenger. Op ons best binnen bedrijven die sterk willen innoveren.

Hoe innoveren wij samen?

We zorgen voor de beste match. Een character fit. Voor onze opdrachtgevers en onze Young Coders. We kijken verder dan hard skills of track record. Ons karakter, werkethiek en onze communicatieve vaardigheden maken ons onderscheidend. Belangrijk vinden wij een duurzame relatie. Een samenwerking waarin iedereen zichzelf kan zijn.

We stellen teams samen, specifiek opgeleid om jullie organisatie verder te helpen. Door onze unieke selectiemethode zorgen wij ervoor dat de teamleden complementair zijn aan elkaar. Zo kunnen ze optimaal samenwerken en leren. De nieuwe generatie medewerkers zijn opgegroeid met technologie en hebben geen last van oude referenties en werkmethodieken. Ze zullen dus sneller in staat zijn om vanuit nieuwe, frisse gedachten en het gebruiken van de nieuwste technologie projecten én de organisatie van nieuw elan te voorzien.

Het Young Coders Challengership

Het Young Coders Challengership is ons antwoord op de bestaande traineeships die we tegenwoordig op elke hoek van de straat tegenkomen. Een traineeship geeft eigenlijk aan dat iets een tijdelijke status heeft. Maar binnen de tech sector ben je nooit uitgeleerd. De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig steeds sneller. Je leert elke dag wel iets nieuws. Je wordt continu uitgedaagd. Daarom noemen wij ons traject een “Challengership”. Onze Young Coders zijn slimme, enthousiaste recent afgestudeerde talenten die klaar zijn om uitgedaagd te worden.

Hoe onderscheidt Young Coders zich?

Wat maakt Young Coders dan anders?  Young Coders is letterlijk een springplank voor tech talent dat graag een goede start wil maken bij de ideale werkgever. Daarom zorgen wij ervoor dat de match tussen onze teams van Young Coders en jouw organisatie vanaf het begin optimaal is. Wij leggen onze focus op het vinden van de juiste mensen om deze vervolgens te voorzien van een goede, op maat gemaakte basisopleiding en het team vervolgens koppelen aan jouw organisatie.

Onze Young Coders gaan door een streng selectieproces heen. Naast de verplichte cognitieve tests brengen wij op basis van de PAPI3 persoonlijkheidstest, diverse interviews, observaties tijdens Design Thinking sessies en een teamspel een volledig profiel van onze Young Coders in kaart. Daarnaast vragen wij ook aan jouw organisatie om een PAPI3 organisatieprofiel in te vullen zodat wij de juiste mensen met de juiste kerncompetenties kunnen selecteren voor jouw organisatie. Vervolgens zorgen we dat onze opleiding goed aansluit op de door jouw organisatie gebruikte technology stack.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Wij geloven in lerend werken. Het gebruik van technologie leer je niet op school, net zoals je nog niet goed kan autorijden als je je rijbewijs hebt behaald. Er is voldoende basiskennis aanwezig, maar “practice makes perfect”. Daarom gaan tijdens de opleiding de Young Coders als team ook direct aan de slag bij de opdrachtgever. Hier kunnen ze opgedane kennis direct omzetten in praktische oplossingen. Dit begint met kleine, eenvoudige opdrachtjes. Door deze aanpak kan het team aan het eind van de basisopleiding al gelijk een stuk meerwaarde leveren. Na de basisopleiding is er de mogelijkheid voor de Young Coders om zich te certificeren. Samen met jou bepalen we welke certificering het beste voor de organisatie is.

MEER WETEN?

Bel met  Jan-Willem Ligtelijn