Financieel

Hoe zit het precies financieel bij het Challengership? Wie betaalt er voor je opleiding en vanaf wanneer krijg jij betaald? Dat lees je op deze pagina. 

Jij betaalt niet voor je Challengership. Sterker nog, je wordt betaald. Zodra je een match hebt met een opdrachtgever start je Challengership. Je krijgt vanaf dat moment betaald voor zowel de opleidingsdagen als de dagen dat je aan het werk bent bij je opdrachtgever. 

Iedere Challengers start met hetzelfde salaris. Dit lichten we uiteraard verder toe in de selectieprocedure.

Financiële overbrugging

Er zit bijna altijd een aantal weken tussen het moment waarop je ons selectieproces afrondt en het moment dat je kan starten bij een opdrachtgever die bij je past. Deze tijd dien je zelf financieel te overbruggen. 

De meeste Challengers behouden een bijbaan totdat ze definitief starten met hun Challengership. 

Wat ook kan, is een financiële overbrugging aanvragen bij TechMeUp. Zij bieden studievoorschotten aan techtalenten en helpen je graag verder. 

Reiskosten

Gedurende je hele Challengership krijg je je reiskosten vergoed tot een maximum van €250,- per maand. Deze vergoeding is gebaseerd op de afstand tussen je woonplaats en de plaats waar je werkt of les hebt.

Studiebeding

Voor aanvang van je Challengership teken je een studiebeding. Dit houdt in dat je een deel van je opleiding zelf betaalt indien je besluit het Challengership zelf voortijdig af te breken. Het studiebeding bouw je maandelijks af. Aan het eind van je Challengership heb je dan ook geen studieschuld meer. 

Meer vragen? 

Lees dan vooral onze FAQ