Het Hero's Programme

Ben jij iemand die sterk in je schoenen staat, elke dag beter wil worden en onze cognitietests met vlag en wimpel hebt gehaald?

Wellicht kom je dan in aanmerking voor ons Hero’s programme. Nee, je krijgt dan geen cape en superkrachten. Wat je wel krijgt, leggen we even uit.

Wanneer ben je een Hero


Je komt in aanmerking voor het Hero’s programme als wij aan de hand van je cognitieve- en persoonlijkstests denken dat jij extra uitdaging kan gebruiken buiten het reguliere Challengership. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om nog een diepgaande cognitietest te maken. Als we aan de hand van je complete profiel denken dat jij een Hero bent, nodigen we je uit om het Hero’s programme te volgen. Natuurlijk kies je zelf of je hieraan deel wilt nemen.

Wat krijgt een Hero

Als Hero volg je, naast het reguliere Challengership, een aantal lessen die je voorbereiden om als toekomstige tech-lead aan de slag te gaan.

De precieze inhoud zal per opdrachtgever verschillen, maar je krijgt onder andere extra les in innovatiemethodieken, projectmanagement en de soft skills om een weg van tevredenheid achter te laten bij jouw opdrachtgever.

Je kan namelijk als Hero individueel geplaatst worden. Niet met een team Challengers om je heen, maar binnen een team van je opdrachtgever. 

Wat doet een Hero

Als Hero ga je de organisatie leren innoveren en vernieuwen. Juist omdat je nog aan de start staat van jouw tech-carrière kun je onbevangen tegen uitdagingen aan kijken de organisatie opschudden uit de werkwijzen waarin al jaren gewerkt wordt. Je baant eigenlijk de weg innovatie binnen de organisatie.

Vergelijk het met een jungle expeditie. Als Hero ben je de expeditieleider. Je loopt met een kapmes voorop, onderzoekt de beste route en plaveit de weg. Je neemt het team dat na jou komt aan de hand en maakt ze wegwijs in de innovatiejungle.

Exciting? Absoluut.