Aanmelden voor het Challengership

Ben je enthousiast en wil je jezelf opgeven als Challenger bij Young_Coders? Tof! Hieronder lees je de stappen die je moet doorlopen om een Challenger te worden. Lees die goed door, net als onze FAQ, dan weet je wat je te wachten staat!

Challenger in 6 stappen

01. Meld je aan via de website

Schrijf je in via ons inschrijfformulier. We plannen dan een online kennismakingsgesprek in.

02. Kennismakingsgesprek

In een videogesprek met  één van onze recruiters leren we wat meer over jou, je (studie)achtergrond en waarom jij graag als Challenger bij Young_Coders aan de slag wilt. Ook krijg je natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. Aan het eind van het gesprek besluit de recruiter of je wordt uitgenodigd om je in te schrijven.

03. De instaptoets

De online instaptoets gebruiken we om te bepalen op welk niveau jij kan instromen in onze technische opleiding en of je de basis programmeerconcepten begrijpt. Je maakt een korte toets op basis van een door jou geselecteerde programmeertaal.

04. Doe de cognitieve test

Maak de online cognitieve test. Binnen 65 minuten weet je of jij het in je hebt om verder te gaan met het Young_Coders Challengership.

05. PAPI3 persoonlijkheidstest

Je krijgt inloggegevens om thuis de PAPI3 test te maken. Je beantwoordt een vragenlijst waaruit wij vervolgens een werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen.

06. Het Goede gesprek

Op basis van jouw PAPI3 rapportage en je instaptoets hebben we een Goed gesprek. Dit gebeurt altijd met twee personen zodat we een objectief beeld van je kunnen krijgen. We stellen je allerlei vragen op basis van jouw PAPI3 persoonlijkheidstest. Dezelfde dag nog krijg je van ons te horen of we je uitnodigen voor het Challengership!

Ben jij er klaar voor om de stap te maken, schrijf je dan in!

Inschrijven

PS: Twijfel je nog, of wil je ons eerst even spreken voor je de keuze maakt? Dat snappen we heel goed. Een carrièreswitch is ook een ontzettend spannende stap, weten we uit eigen ervaring. Daarom kun je ook eerst een carrièregesprek aanvragen met onze carrièrecoach Ellen, om eens van gedachten te wisselen. Ze vertelt je graag meer over het Challengership en bespreekt met jou wat een goede keuze voor jou kan zijn. Dit is geheel vrijblijvend, en gemakkelijk online in te plannen. 

Plan carrièregesprek

Na de selectie

Inschrijven kandidaatportaal

Je krijgt een uitnodiging om jezelf in te schrijven in ons kandidaatportaal. Hier kun je je cv uploaden en de benodigde details over jezelf invullen. Hét moment om jezelf te verkopen aan je mogelijke opdrachtgever!

Introductie

We nodigen je uit om langs te komen op kantoor. We doen een korte fotosessie met je zodat we mooie portretfoto's van je hebben. Deze worden ook gratis aan jou aangeboden. Daarnaast krijg je van ons een leuke goodiebag met allerlei spullen die je nodig gaat hebben tijdens je Challengership.

Plaatsing en arbeidsovereenkomst

Wij gaan nu op zoek naar een mooie plek voor jou om je carrière in de tech te starten. Is er een match? Dan ga je op gesprek bij jouw mogelijke opdrachtgever. Worden jij en de opdrachtgever enthousiast van elkaar?  Dan start voor jou het Challengership en krijg je van ons een arbeidsovereenkomst aangeboden.