Aanmelden voor het Challengership

Ben je enthousiast en wil je jezelf opgeven als Challenger bij Young_Coders? Tof! Hieronder lees je de stappen die je moet doorlopen om een Challenger te worden. Lees die goed door, net als onze FAQ, dan weet je wat je te wachten staat!

Challenger in 10 stappen

01. Meld je aan via de website

Doe de interessetest en of schrijf je direct in en geef aan dat we contact met je kunnen opnemen. We plannen dan een telefonisch kennismakingsgesprek in.

02. Kennismakingsgesprek

In een kort telefoongesprek met  één van onze recruiters leren we wat meer over jou, je (studie)achtergrond en waarom jij graag als Challenger bij Young_Coders aan de slag wilt. Ook krijg je natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. Aan het eind van het gesprek besluit de recruiter of je wordt uitgenodigd om je in te schrijven.

03. De instaptoets

De instaptoets gebruiken we om te bepalen op welk niveau jij kan instromen in onze technische opleiding en of je de basis programmeerconcepten begrijpt. Je maakt een korte toets op basis van een door jou geselecteerde programmeertaal.

04. Doe de cognitieve test

Maak de cognitieve test. Binnen 75 minuten weet je of jij het in je hebt om verder te gaan met het Young_Coders Challengership.

05. Inschrijven kandidaatportaal

Je krijgt een uitnodiging om jezelf in te schrijven in ons kandidaatportaal. Hier kun je je CV uploaden en de benodigde details over jezelf invullen. Zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, nodigen we je uit voor de video pitch.

06. De Pitch

We vragen je om een pitch voor te bereiden. Je presenteert jezelf kort aan ons en je pitcht een innovatief idee aan de hand van een onderwerp die je iest uit een lijst. De pitch nemen we online af. Vinden we jouw pitch goed? Dan ga je door naar de volgende ronde!

07. PAPI3 persoonlijkheidstest

Je krijgt inloggegevens om thuis de PAPI3 test te maken. Je beantwoordt een vragenlijst waaruit wij vervolgens een werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de instaptoets. 

08. Het diepte-interview

Op basis van jouw PAPI3 rapportage en je instaptoets nemen we een diepte-interview bij je af. Dit gebeurt altijd met twee personen zodat we een objectief beeld van je kunnen krijgen. We stellen je allerhande vragen op basis van jouw PAPI3 persoonlijkheidstest. Dezelfde dag nog krijg je van ons te horen of we je uitnodigen voor de selectiedag.

09. Selectiedag

Als je je diepte-interview goed hebt afgerond krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende selectiedag. Tijdens deze selectiedag combineren we een plezierige, gezellige dag met een stukje observatie. We leggen je meer uit over onze organisatie en wat je kunt verwachten van een Challengership. Ook geven we je een interessante mini-workshop over DesignThinking.
Binnen een week na de selectiedag krijg je van ons te horen of wij jou een Challengership aanbieden.

10. Plaatsing en arbeidsovereenkomst

Zodra je toegelaten bent als Challenger gaan wij op zoek naar een mooie plek voor jou om je carrière in de tech te starten. Je gaat samen met een team van Challengers op gesprek. Zodra we een match hebben bij een van onze opdrachtgevers, start jij samen met je team je opleiding en krijg je van ons een arbeidsovereenkomst aangeboden.

Ben jij er klaar voor om de stap te maken, schrijf je dan in!

Inschrijven

 

PS: Twijfel je nog, of wil je ons eerst even spreken voor je de keuze maakt? Dat snappen we heel goed. Een carrièreswitch is ook een ontzettend spannende stap, weten we uit eigen ervaring. Daarom vinden we het kennismakingsgesprek ook zo belangrijk. Inschrijven is geheel vrijblijvend, tijdens het kennismakingsgesprek ontdekken we of wij jou kunnen helpen om je tech-ambities waar te maken. We spreken je graag!