Aanmelden voor het Challengership

Ben je enthousiast en wil je jezelf opgeven als Challenger bij Young_Coders? Tof! Hieronder lees je de stappen die je moet doorlopen om in aanmerking te komen. Je kunt je direct aanmelden als je de test hebt gedaan. Voordat we contact met je opnemen vragen we je om de onderstaande procedure goed door te lezen en ook onze FAQ goed door te nemen.

challenger in 10 stappen

01. Aanmelden via de website

Doe de test en geef aan dat je graag contact met ons wilt. Je wordt op de dag van je aanmelding direct via het door jou gekozen medium benaderd om een afspraak te maken voor een kort online videogesprek.

02. Online videogesprek

In een kort online videogesprek (via Zoom) door één van onze recruiters leren we wat meer over jou, je (studie)achtergrond en waarom jij graag als Challenger bij Young_Coders aan de slag wilt. Ook krijg je natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. Aan het eind van het videogesprek besluit de recruiter of je wordt uitgenodigd voor de eerste ronde.

03. Aanmelden kandidaatportaal

Je krijgt een uitnodiging om jezelf in te schrijven in ons kandidaatportaal. Hier kun je je CV uploaden en de benodigde details over jezelf invullen. Vergeet vooral ook niet jouw persoonlijke motivatie in te vullen. Zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, nodigen we je uit voor de cognitieve vaardigheden test.

04. Cognitieve vaardigheden test

Je krijgt inloggegevens toegestuurd voor onze cognitieve vaardighedentest waarin je rekenkundig, abstract en verbaal denkvermogen wordt getoetst. Je kunt deze test gewoon thuis maken achter je eigen computer of laptop. Zodra je de test hebt afgerond kun je de uitslag zelf bekijken. Wij proberen de uitslag van je test altijd binnen een werkdag te beoordelen. Zit je goed? Dan krijg je direct een uitnodiging voor de volgende ronde. Is het resultaat minder dan wat we van een Challenger verwachten? Dan danken we je hartelijk voor je deelname en eindigt jouw reis hier.

05. Video Pitch

We vragen je om een korte videopitch te maken. Dit mag je gewoon via je telefoon filmen en ons versturen via WhatsApp. We vragen je om je kort voor te stellen, je motivatie toe te lichten en een innovatief idee te pitchen. Dit mag van alles zijn. Jij bepaalt of het innovatief is. De video mag maximaal 3 minuten lang zijn. Vinden we jouw pitch goed? Dan ga je door naar de volgende ronde!

06. PAPI3 persoonlijkheidstest

Je krijgt inloggegevens om thuis de PAPI3 test te maken. Je beantwoord een vragenlijst waaruit wij vervolgens een werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen. Direct na het beantwoorden van de vragenlijst kun je zelf het feedback rapport downloaden. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor een diepte-interview bij ons op locatie in Amersfoort. 

07. Het diepte-interview

Op basis van jouw PAPI3 rapportage nemen we een diepte-interview bij je af. Dit gebeurt altijd met twee personen zodat we een objectief beeld van je kunnen krijgen. We stellen je allerhande vragen op basis van jouw PAPI3 persoonlijkheidstest. Het gesprek duurt doorgaans een uurtje. Dezelfde dag nog krijg je van ons te horen of we je uitnodigen voor de selectiedag.

08. Selectiedag

Als je je diepte-interview goed hebt afgerond krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende selectiedag. Tijdens deze selectiedag combineren we een plezierige, gezellige dag met een stukje observatie. We leggen je meer uit over onze organisatie en wat je kunt verwachten van een Challengership. Ook geven we je interessante informatie over design thinking.

Na een lekkere lunch starten we een middagprogramma waar we in twee teams een competitief puzzel spel spelen. Tijdens dit spel word je geobserveerd door onze eigen mensen en onze foto- en videograaf. Naderhand kijken wij het materiaal terug om het totale plaatje van jou te kunnen bekijken. Binnen een week na de selectiedag krijg je van ons te horen of wij jou een Challengership aanbieden.

Je ontvangt vervolgens een mail met ons personeelshandboek, je krijgt je eigen Young_Coders mailadres en we verschaffen je toegang tot ons intranet (WorkPlace) waar je allerhande informatie kan vinden en je mede-Challengers kan leren kennen.

09. Plaatsing en arbeidsovereenkomst

Zodra je toegelaten bent als Challenger gaan wij op zoek naar een mooie plek voor jou om je carrière in de tech te starten in teamverband! Je gaat samen met een team van Challengers op gesprek. Zodra we een match hebben bij een van onze opdrachtgevers, start jij samen met je team je opleiding en krijg je van ons een arbeidsovereenkomst aangeboden.

10. Let's learn!

Uiterlijk een week van tevoren krijg je een informatiemail met alle gegevens over de opleiding:

Locatie en aanvangstijden

Informatie over je docent(en)

Informatie over je medeleerlingen

Informatie over de eerste dag en wat je mee moet nemen.

 

Eerst nog wat meer weten over ons Challengership?

 lees meer