Huidige vacatures

Hey, leuk dat interesse hebt in ons Challengership! Natuurlijk wil jij graag weten welke mogelijkheden we je momenteel kunnen bieden als ons selectieproces succesvol hebt afgerond. Nou, dan ben je op de juiste plek terechtgekomen! Op deze pagina vind je alle actuele Challengerships waar we momenteel kandidaten voor zoeken.

Weet jij nog niet precies welke rol bij je zou passen? Doe dan onze interessetest en binnen vijf minuten weet je wat IT-rol misschien wel bij jou past.

Interessetest

Op dit moment hebben we plaatsen bij de volgende opdrachtgevers:

01. PwC

logo-pwc-transparant.png

PwC is één van de grootste internationale spelers op de financiële markt. PwC levert een breed scala aan financiële oplossingen en financieel advies aan haar klanten. En dat is veel interessanter dan het misschien klinkt! Wat veel mensen niet weten, is dat er enorm veel ontwikkelaars bij PwC werken die op basis van de nieuwste technologieën ontzettend mooie projecten ontwikkelen. Geen uitdaging is hetzelfde en je hoeft je hier echt nooit te vervelen. De bedrijfscultuur is dynamisch, en te omschrijven als “work hard, play hard”. Ofwel: samen er keihard voor gaan, maar ook samen de successen vieren die je als team meemaakt. Voor PwC zijn wij continu op zoek naar Challengers die de uitdaging aan willen gaan in verschillende rollen!

Full-stack Challengership

 • Rol: Full-Stack Developer
 • Duur: 12 tot 24 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Extra info: Ook internationale kandidaten zijn welkom
 • Diploma: HBO of WO diploma harde eis
 • Het Challengership: Jij hebt een brede interesse in alle facetten van software-ontwikkeling. Je vindt het werken aan de front-end leuk, maar je hebt ook interesse in databases en back-end ontwikkeling. Je wil je gaan verdiepen in front-end technologieën zoals JavaScript en ReactJS, maar je neemt ook een deep-dive in Python, Flask, Django en FastAPI. Je gaat maximaal twee jaar aan de slag in een intensief leer-werk traject waarbij je in samenwerking met PwC een hele hoop gaat leren! Na dit traject kun je, in samenspraak met PwC in dienst treden bij PwC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt een hbo- of wo-diploma. Daarnaast heb je al wat basiservaring met Python of JavaScript. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must. 

Back-end Challengership

 • Rol: Back-end developer
 • Duur:   12, tot 24 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Extra info: Ook internationale kandidaten zijn welkom
 • Diploma: HBO of WO diploma harde eis
 • Het Challengership: Jij ben een echte puzzelaar. Je vindt het  interessant om te werken aan complexe vraagstukken je bijt je hier graag in vast. Je hebt interesse in technologieën zoals Python, Django, Flask, FastAPI etc. Je gaat maximaal twee jaar aan de slag in een intensief leer-werk traject waarbij je in samenwerking met PwC een hele hoop gaat leren! Na dit traject kun je, in samenspraak met PwC in dienst treden bij PwC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt een hbo- of wo-diploma. Daarnaast heb je al wat basiservaring met Python of JavaScript. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must.

Requirements Engineer Challengership

 • Rol: Requirements Engineer
 • Duur: 12 tot 24 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Extra info: Ook internationale kandidaten zijn welkom
 • Diploma: HBO of WO diploma Bedrijfseconomie, Accounting of soortgelijk diploma harde eis
 • Het Challengership: Jij combineert IT het liefst jouw domeinkennis vanuit je studie. Je hebt een financiële studieachtergrond (bedrijfseconomie, finance & control, fiscaal recht etc.) Jij vindt het leuk om de wens van de klant te vertalen naar een technische oplossing waaraan je ook zelf meebouwt als developer. Je hebt interesse in technologieën als JavaScript, ReactJS, Python, Django, Flask en FastAPI. Je gaat maximaal twee jaar aan de slag in een intensief leer-werk traject waarbij je in samenwerking met PwC een hele hoop gaat leren! Na dit traject kun je, in samenspraak met PwC in dienst treden bij PwC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt een hbo- of wo-diploma. Daarnaast heb je al wat basiservaring met Python of JavaScript en je hebt een financiële studieachtegrond. Dit is een must voor deze rol. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must.

 DevOps Challengership

 • Rol: DevOps engineer
 • Duur: 12 tot 24 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Extra info: Ook internationale kandidaten zijn welkom
 • Diploma: HBO of WO diploma harde eis
 • Het Challengership: Jij bent iemand met een voorliefde voor automatiseren. De eindjes aan elkaar knopen vind je tof werk en je helpt je collega’ graag om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Je hebt een brede interesse in Cloud oplossingen zoals Azure en AWS, en bent bereid om alles te gaan leveren over het zo efficient mogelijk deployen van oplossingen naar de eindgebruiker. Je gaat je specialiseren in continuous integration & deployment met behulp van tools als docker en kubernetis. Uiteraard heb je ook interesse in software-ontwikkeling en wil je tzt hier graag in doorgroeien. Je gaat maximaal twee jaar aan de slag in een intensief leer-werk traject waarbij je in samenwerking met PwC een hele hoop gaat leren! Na dit traject kun je, in samenspraak met PwC in dienst treden bij PwC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt een hbo- of wo-diploma. Daarnaast heb je misschien al wat kennis opgedaan van Cloud oplossingen of je wilt dit graag leren Ook heb je al wat basiskennis van Python of JavaScript. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must. 

Developer Tax & Technologies

 • Rol: Full stack developer
 • Duur: 12 maanden
 • Diploma: Afgerond HBO of WO Bedrijfseconomie, Fiscaal recht of een soortgelijk diploma harde is.
 • Het Challengership: Jij hebt een brede interesse in alle facetten van software-ontwikkeling. Je vindt het werken aan de front-end leuk, maar je hebt ook interesse in databases en back-end ontwikkeling. Je wil je gaan verdiepen in Python. Je gaat een jaar aan de slag in een intensief leer-werk traject waarbij je in samenwerking met PwC Tax & Technologies een hele hoop gaat leren! Na dit traject kun je, in samenspraak met PwC in dienst treden bij PwC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt een diploma Bedrijfseconomie, Fiscaal recht of een soortgelijk diploma. Daarnaast heb je al wat basiservaring met Python. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must.

Benieuwd hoe het is om een Challenger te zijn bij PwC? Bekijk dan in onderstaande video de ervaringen van Kris, Bas en Gerard. 

02. Mobile Interaction Company

6041ec4e3aeb665472c893dd-logo-20mic-p-500-1.png

Mobile Interaction Company (MIC) is een innovatieve speler binnen de fondsenwervering. MIC ontwikkelt mobiele oplossingen voor non-profit organisaties, goede doelen en overheid. Denk hierbij aan digitale middelen voor online collectes, online awareness campagnes etc. Voor mooie klanten als de Nierstichting, de Hartstichting, het Diabetesfonds en KWF ontwikkelen zij deze campagnes. Voor MIC mogen wij met regelmaat junior full-stack developers opleiden. 

Full-stack Challengership (vol)

 • Rol: Full-stack developer
 • Duur: 12 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Het Challengership: Jij hebt al een basis gelegd op het gebied van programmeren. Je bent al bekend met Python en wil deze kennis heel graag uitbreiden met kennis van o.a. Django en AWS cloud oplossingen. Je hebt een brede interesse in software-ontwikkeling en denkt ook graag mee over applicatie en database architectuur. Gedurende een Challengership van een jaar ga je jezelf verder ontwikkelen tot een volwaardige developer in nauwe samenwerking met MIC en Young_Coders. Na je Challengership kun je, in samenspraak met MIC, in dienst treden bij MIC.
 • Jouw achtergrond: Je hebt al wat basiservaring met Python. Dit is een must voor deze rol. Andere relevante tooling of frameworks zijn natuurlijk welkom, maar geen must.

03. TriFork

Logo TriFork

TriFork is een NextGen IT- en zakelijke dienstverlener. Duurzaamheid is hun vertrek- en aankomstpunt. Ze dagen voortdurend de status-quo uit - voor zichzelf en hun klanten - om digitale oplossingen te creëren die de wereld verbeteren. TriFork is actief in 11 landen en er werken ruim 800 mensen. Voor TriFork mogen wij een team verzorgen van 4 Challengers die op basis van een Java technology stack willen worden opgeleid. TriFork is in Nederland gesitueerd in Amsterdam en Eindhoven. Momenteel zijn we op zoek naar Challengers die in Amsterdam willen starten.

Full-stack Challengership (vol)

 • Rol: Full-stack developer
 • Duur: 12 maanden, grote kans op vast dienstverband na Challengership
 • Het Challengership: Jij hebt al een basis gelegd op het gebied van programmeren. Je begrijpt dus de basisconcepten. Heb je al kennisgemaakt met Java? Dan is dat helemaal top, maar het is niet noodzakelijk. Je hebt een brede interesse in software ontwikkeling. Gedurende een Challengership van een jaar ga je jezelf verder ontwikkelen tot een volwaardige developer in nauwe samenwerking met TriFork en Young_Coders. Na je Challengership kun je, in samenspraak met TriFork, in dienst treden bij TriFork.
 • Jouw achtergrond: Je hebt al wat basiservaring programmeren. Het zou mooi zijn als je al eens met Java hebt ge-experimenteerd, maar niet noodzakelijk. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.

Zie jij jezelf al aan het developen voor een van deze organisaties? Meld je aan voor het Challengership! Dan bespreken in een kennismakingsgesprek of we samen jouw tech-ambities waar kunnen maken.

Inschrijven

Challenger Success stories

"Het klikte meteen. Voor Young_Coders was het duidelijk dat naast uitdaging in mijn werk het sociale aspect erg belangrijk voor me is."

- Rianne
Van Neurobiologie naar Data Science

"Dit werk past bij mij als een maatpak."

- Inge
Werkt met veel plezier als Microsoft engineer met een achtergrond in International Studies

"Wat een voldaan gevoel geeft het als uiteindelijk na testen en testen alle features van het systeem werken zoals ze bedoeld zijn!"

- Thomas
Van supermarkt manager met voorliefde voor techniek naar processpecialist in de eHealth

“In tegenstelling tot wat ik verwacht had is programmeren creatief en vol met mogelijkheden.”

 

- Marieke
Met een diploma neuropsychologie in de pocket uitgestroomd naar haar eigen webdesignbedrijf

"Een carrièreswitch is nooit makkelijk. Maar het wordt al een stuk makkelijker met de juiste hulp.”

- Gökçe
Had een eigen advocatenkantoor, nu is ze full-stack javascript developer

“Dat is het leukste én het spannende aan het Challengership; eerst lijkt het allemaal reuze moeilijk, maar na het studeren snap je gewoon hoe het werkt.”

 

- Werner
Zelfs met een achtergrond in de dierenverzorging kun je een full-stack javascript developer worden

"Zo'n acht maanden na mijn plaatsing codeer ik nieuwe functionaliteiten, schrijf ik tests en ben ik aan het debuggen als een professional."

- Taraasha
Studeerde mental health counseling en liberal art, werkt nu als full-stack Java developer

"Als je plezier haalt uit het oplossen van technische problemen, is een Young_Coders Challengership zeker iets voor jou!"

- Yoeri
Vanuit een achtergrond in Industrial Design en voorliefde voor wiskunde nu een ervaren back-end developer

“Als je programmeren leuk vindt en je denkt dat je het kan? Ga er dan voor!”

- Nick
Heeft van zijn programmeerhobby zijn werk gemaakt en is nu uitgestroomd als professionele ontwikkelaar

"De geruststellende woorden van Young_Coders staan me nog steeds bij. Ze vertrouwen op hun selectieproces, en dus op de kandidaten die er doorheen komen."

- Tycho
Stroomde in als muzikant en bouwde binnen een jaar zijn eerste API voor zijn opdrachtgever