fbpx

De coaches van Young Coders

Young Coders verbindt senior developers en functioneel beheerders als coaches aan de eigen organisatie. Door op deze wijze onze coaches uit het werkveld te betrekken bij onze opleidingen, kunnen we met zekerheid zeggen dat ons curriculum daadwerkelijk aansluit bij de vraag uit de markt. Bij ons leer je ook om buiten het boekje of een lesmethode te denken, en word je onderwezen in hoe je in het dagelijks leven als professional je werk moet gaan doen. Praktijkgericht, oplossingsgericht en goed aansluitend op de huidige technologische stand van zaken. Hieronder een overzicht van onze trainers

William Janssen

William Janssen

Coach Java / DevOps

William Janssen is een bekende naam in het Java DevOps en development circuit. Vanuit zijn studie aan de TU Eindhoven is William bij meerdere grote bedrijven aan de slag gegaan als consultant en technical engineer op het gebied van Java oriented platforms waar hij zijn sporen als goede communicator en trainer verdient heeft. Tegenwoordig is William managing-partner bij Jamme. Hier houdt William zich bezig met cloud-native in de breedste zin des woord.

William wordt ingezet als coach voor ons Java backend en DevOps curriculum. Daarnaast is William mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het Young Coders basiscurriculum en denkt en werkt hij mee aan de verdere verbreding en verbetering hiervan.

Remco Koemans

Remco Koemans

Coach php full stack/Laravel/CMS systemen

Remco Koemans heeft een echt ontwikkelaarspad gevolgd. Remco is al vele jaren een graag geziene ontwikkelaar. Begonnen met een eigen lucratieve website, groeide hij door tot ondernemer met een eigen internetbureau. Na het besluit om liever zelf te blijven bouwen, wordt Remco met grote regelmaat als senior php developer ingehuurd om complexe applicaties te ontwikkelen op basis van diverse frameworks en systemen.

Remco wordt door Young Coders ingezet als full-stack php coach.

Marcel de Koster

Marcel de Koster

Coach Java / Java front-end technologie

Marcel heeft zijn sporen al ruim verdiend als ervaren Java developer. Marcel is zelf ook als trainee begonnen, en weet dus precies hoe het werkt! Marcel detacheert zichzelf bij diverse grote bedrijven waar hij veel aan grote logistieke oplossingen werkt voor de retailwereld. Marcel wordt bij Young Coders ingezet als Java Front-End coach.

Eric Smalley

Eric Smalley

Coach Full Stack php

Eric Smalley heeft ruim 20 jaar ervaring als developer en heeft in zijn carriére al meerdere succesvolle ondernemingen gestart en geholpen. Eric is een full stack developer met als basis php. Hij ontwikkelt allerhande complexe webapplicaties en werkt vanuit zijn eigen bedrijven mee aan diverse projecten en producten.

Eric werkt ook zeer actief mee aan het ontwikkelen van het curriculum met betrekking tot php front-end en full-stack development.

Marieke Ligtelijn

Marieke Ligtelijn

Coach BISL, ITIL en LEAN/AGILE

Marieke is gespecialiseerd in het reorganiseren van IT afdelingen, het trainen en begeleiden van IT personeel en project management. Marieke beweegt zich veel binnen de (semi)overheid en heeft haar sporen ruimschoots verdiend bij organisaties als Rabobank, Nuon, Nationale Politie, KLPD en DCMR. Haar expertises liggen in ITIL, BISL en Lean/Agile projectmethodieken. Marieke wordt o.a. ingezet bij het opleiden van functionele en technische applicatiemanagers.

Jaron van Golverdinge Schut

Jaron van Golverdinge Schut

Coach Java backend

Jaron is ook ooit begonnen als trainee en werkt al jarenlang als zelfstandige voor diverse mooie bedrijven. Jaron is een echte Java-man en focust zich hierbij vooral op backend development.