kickstart van tech carrières

Hey, welkom bij Young_Coders: dé kickstart van jouw tech carrière. Wij geloven dat jij impact kan maken als tech-savvy young professional. Omdat jij het talent, de maatschappelijke betrokkenheid en de drive hebt om de wereld elke dag een stukje beter te maken. En ondertussen ontwikkel je jezelf tot volwaardig teamlid bij een organisatie die écht bij je past.

 Klinkt goed he? Lees snel verder.

Datalekken, cybersecurity en digitalisering: elke organisatie worstelt ermee. Hoe zorg je er in een tijd van thuiswerken voor dat elke medewerker genoeg toegang heeft tot belangrijke informatie? En hoe beveilig je gevoelige data goed? Allemaal vraagstukken waar jouw kennis en kunde van pas komen.

Want jij bent kritisch, leergierig en mist geen detail. Je bijt je graag vast in gecompliceerde tech-vraagstukken,  je ziet ze als puzzels. Puzzels die jij kunt oplossen om de digitale wereld beter, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken.

Herken jij jezelf?

Misschien pas jij dan wel bij onze opdrachtgever! Onze opdrachtgever is een organisatie die elke dag bezig is met dit soort puzzels. Ze organiseren voor grote bedrijven de online toegang en beveiliging. Je gaat als consultant bij klanten langs en helpt ze met hun online bedrijfsstructuur.

Moet je dan al een tech professional zijn?


Helemaal niet! Het enige waar wij naar kijken, is potentieel. Heb jij het karakter, de ambitie en het inzicht om te rocken bij onze opdrachtgever? Dan krijg je een volledige opleiding met salaris vanaf dag 1.

Aanmelden

Ben jij recent afgestudeerd, sta je aan het begin van je werkende carrière en zie jij een switch naar tech helemaal zitten? Meld je bij ons aan! Dat is geheel vrijblijvend. Samen komen we erachter of wij de kickstart kunnen zijn voor jouw tech-carrière. 

Let op: wat je hier leest wijkt wellicht wat af van de rest van onze website. We leiden namelijk ook talenten zelf op, in ons Challengership. Voor deze functie word je echter opgeleid door onze opdrachtgever, die jou meteen in dienst neemt als je door het selectieproces komt. Direct zekerheid dus!

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

01.     Aanmelden

Laat even je gegevens achter onderaan deze pagina, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op om een kennismaking in te plannen. 

02.     Kennismakingsgesprek

In een kort telefoongesprek met één van onze recruiters leren we wat meer over jou, je (studie)achtergrond en waarom jij graag als in de tech aan de slag wilt. Ook krijg je natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. Aan het eind van het gesprek besluit de recruiter of je wordt uitgenodigd om je in te schrijven. 

03.     Cognitieve test

We vragen je een cognitieve test te maken, om te onderzoeken waar jouw krachten liggen.

04.     Persoonlijkheidstest

Je krijgt inloggegevens om thuis de PAPI3 test te maken. Je beantwoordt een vragenlijst waaruit wij vervolgens een werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel kunnen samenstellen.

05.     Diepte-interview

Op basis van jouw PAPI3 rapportage en je instaptoets nemen we een diepte-interview bij je af. Dit gebeurt altijd met twee personen zodat we een objectief beeld van je kunnen krijgen. We stellen je allerhande vragen op basis van jouw PAPI3 persoonlijkheidstest. Dezelfde dag nog krijg je van ons te horen of we je uitnodigen voor een gesprek met de opdrachtgever.

06.     Gesprek met opdrachtgever

De match op papier is er. Tijdens het gesprek met de opdrachtgever kijken we of er een persoonlijke klik is, waarna de opdrachtgever beslist of ze met je verder willen!

Wil je meer weten of je direct aanmelden? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op. 

Challenger Success stories

"Het klikte meteen. Voor Young_Coders was het duidelijk dat naast uitdaging in mijn werk het sociale aspect erg belangrijk voor me is."

- Rianne
Van Neurobiologie naar Data Science

"Dit werk past bij mij als een maatpak."

- Inge
Werkt met veel plezier als Microsoft engineer met een achtergrond in International Studies

"Wat een voldaan gevoel geeft het als uiteindelijk na testen en testen alle features van het systeem werken zoals ze bedoeld zijn!"

- Thomas
Van supermarkt manager met voorliefde voor techniek naar processpecialist in de eHealth

“In tegenstelling tot wat ik verwacht had is programmeren creatief en vol met mogelijkheden.”

 

- Marieke
Met een diploma neuropsychologie in de pocket uitgestroomd naar haar eigen webdesignbedrijf

"Een carrièreswitch is nooit makkelijk. Maar het wordt al een stuk makkelijker met de juiste hulp.”

- Gökçe
Had een eigen advocatenkantoor, nu is ze full-stack javascript developer

“Dat is het leukste én het spannende aan het Challengership; eerst lijkt het allemaal reuze moeilijk, maar na het studeren snap je gewoon hoe het werkt.”

 

- Werner
Zelfs met een achtergrond in de dierenverzorging kun je een full-stack javascript developer worden

"Zo'n acht maanden na mijn plaatsing codeer ik nieuwe functionaliteiten, schrijf ik tests en ben ik aan het debuggen als een professional."

- Taraasha
Studeerde mental health counseling en liberal art, werkt nu als full-stack Java developer

"Als je plezier haalt uit het oplossen van technische problemen, is een Young_Coders Challengership zeker iets voor jou!"

- Yoeri
Vanuit een achtergrond in Industrial Design en voorliefde voor wiskunde nu een ervaren back-end developer

“Als je programmeren leuk vindt en je denkt dat je het kan? Ga er dan voor!”

- Nick
Heeft van zijn programmeerhobby zijn werk gemaakt en is nu uitgestroomd als professionele ontwikkelaar

"De geruststellende woorden van Young_Coders staan me nog steeds bij. Ze vertrouwen op hun selectieproces, en dus op de kandidaten die er doorheen komen."

- Tycho
Stroomde in als muzikant en bouwde binnen een jaar zijn eerste API voor zijn opdrachtgever