Devops talent gezocht

Hey! Sta jij aan het begin van je werkende carrière en wil jij je werk maken van cloud computing? Dan hebben we een unieke kans om je carrière direct naar een hoog niveau te tillen. Direct salaris, een gratis tech-opleiding én werkervaring bij een mega leerzame organisatie! Onze opdrachtgever is een grote organisatie met uitdagende cloud infra en cloud hosting vraagstukken. Vraagstukken waarbij jij direct van waarde bent! Omdat jij het talent en de drive hebt om de organisatie vooruit te helpen in de wereld van cloud infra en cloud hosting. 

 

Dit bieden we

  • Een tech-opleiding om jouw kennis van cloud infrastructuur en devops te verstevigen
  • Een soft skills training
  • Gegarandeerd werkervaring en een zeer hoge kans op een vaste aanstelling bij een topwerkgever met doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris vanaf dag 1
  • Een start van jouw netwerk in de IT

Dat is ons devops Challengership: dé kickstart van jouw carrière in cloud computing!

Klinkt goed he? Pas jij in het profiel?

Wij zoeken

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die al wat (hobbymatige) ervaring heeft met cloud hosting en cloud infra. Je hebt bijvoorbeeld al eens gewerkt met Azure of AWS. Maar belangrijker nog is dat je leergierig bent en jezelf graag ontwikkelt bij een ambitieuze organisatie! Je staat aan het begin van je werkende carrière en bent zo enthousiast geworden over cloud computing dat je hier je werk van wilt maken!

Dan is ons devops Challengership écht wat voor jou. Wil je meer weten of je direct aanmelden? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.

Let op: inschrijving voor het devops Challengership gaat via dit formulier, dit is een andere inschrijvingsprocedure dan het reguliere Challengership.

PS: Ons devops Challengership is niet hetzelfde als ons algemene Challengership. We hebben namelijk al een toffe werkgever waar je direct aan de slag kunt! Niet alle informatie die je verder op onze website vindt geldt ook voor het devops Challengership. Als je hier vragen over hebt kun je ons altijd even een Whatsappje sturen op +31 6 11934655.