E-learning

Droom jij over een carrièreswitch naar de IT, maar weet je niet precies waar je moet beginnen?  Of wil je eerst eens ontdekken wat programmeren precies is en of het wat voor jou is? Collow is dé online speeltuin vol met praktijkgerichte trainingen richting programmeren, Data Science, web development, digital literacy en nog veel meer. Je komt er in no-time achter wat jij interessant vindt binnen tech en wat je allemaal kunt met kennis van de digitale wereld.

Wat je instapniveau ook is, de laagdrempelige, interactieve en praktijkgerichte trainingen nemen je aan de hand mee in de wereld van tech.

Online tech-training
Challenger try-out

Level up with Collow

Collow is het e-learningplatform van Young_Coders. We hebben ervoor gekozen om dit platform gratis toegankelijk te maken, omdat we het heel belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen in tech. Je kunt jouw tech-skills ontwikkelen om daarna in aanmerking te komen voor een Challengership, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kennis opdoen om op een andere manier een carrière in IT te starten. Wat je carrièrepad ook is, het begint met kennis. En die kennis leer je bij Collow.

State of the art

State of the art trainingen volgens de nieuwste technologieën.

Toegankelijk

Hoe ingewikkeld technologie ook klinkt, onze docenten maken het tastbaar en toegankelijk voor deelnemers van ieder niveau.

Vrijheid

Volg trainingen waar en wanneer jij dat wil, via onze website of mobiele app, met echte docenten binnen handbereik.

 

Trainingen

Onze docenten zijn constant bezig met het uitbreiden van ons trainingsaanbod. Kijk voor het actuele trainingsaanbod op Collow.

display: none
Voorbeelden van trainingen die we aanbieden:
  • Data Science met Python
  • JavaScript opleiding
  • Cyber security
  • HTML & CSS
  • Docker & Kubernetes
  • Scrum fundamentals
  • Digital literacy
  • Software architectuur

Collow in ontwikkeling

Collow, voorheen Ontdek_Tech, is ons spiksplinternieuwe e-learning platform. Op dit moment werkt het vrijwel hetzelfde als Ontdek_Tech, maar met veel meer coole ontwikkelingen op de planning. Voor nu kun je er gratis trainingen blijven volgen, maar in de toekomst is het ook mogelijk om gescout te worden. Onder andere door Young_Coders natuurlijk, maar ook door andere bedrijven die op zoek zijn naar nieuw IT-talent.

Wil je hier meer over weten? Of heb je gewoon zin om je handen vuil te maken aan het IT-vak? Bekijk de website en start met leren!