E-learning

Droom jij over een carrièreswitch naar de IT, maar weet je niet precies waar je moet beginnen?  Of wil je eerst eens ontdekken wat programmeren precies is en of het wat voor jou is? Ontdek_Tech is dé online speeltuin vol met praktijkgerichte trainingen richting programmeren, Data Science, web development, digital literacy en nog veel meer. Je komt er in no-time achter wat jij interessant vindt binnen tech en wat je allemaal kunt met kennis van de digitale wereld.

Wat je instapniveau ook is, de laagdrempelige, interactieve en praktijkgerichte trainingen nemen je aan de hand mee in de wereld van tech.

Online tech-training
Challenger try-out

Ontdek tech

Ontdek_Tech is het e-learningplatform van Young_Coders. We hebben ervoor gekozen om dit platform gratis toegankelijk te maken, omdat we het heel belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen in tech. Je kunt jouw tech-skills ontwikkelen om daarna in aanmerking te komen voor een Challengership, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kennis opdoen om op een andere manier een carrière in IT te starten. Wat je carrièrepad ook is, het begint met kennis. En die kennis leer je bij Ontdek_tech.

State of the art

State of the art trainingen volgens de nieuwste technologieën.

Toegankelijk

Hoe ingewikkeld technologie ook klinkt, onze docenten maken het tastbaar en toegankelijk voor deelnemers van ieder niveau.

Vrijheid

Volg trainingen waar en wanneer jij dat wil, via onze website of mobiele app, met echte docenten binnen handbereik.

 

Trainingen

Onze docenten zijn constant bezig met het uitbreiden van ons trainingsaanbod. Kijk voor het actuele trainingsaanbod op Ontdek_Tech.

display: none
Voorbeelden van trainingen die we aanbieden:
  • Data Science met Python
  • JavaScript opleiding
  • Digital literacy
  • Software architectuur

Challengership Track

Wil jij graag je IT-carrière starten in het Young_Coders Challengership, maar heb je nog niet de vereiste basiskennis van programmeren? Speciaal daarvoor hebben we het Challengership Track ingericht op Ontdek_Tech. Dit is een verzameling van trainingen waarin je precies de juiste kennis leert om in aanmerking te komen voor het Challengership. Na het volgen van het Challengership track heb je kennis van de digitale wereld, programmeren in Python, code professioneel structureren en meer.

Voor: Mensen die zich graag willen aanmelden voor een Challengership, maar nog niet de benodigde basiskennis van programmeren hebben.

Studielast: +- 120 uur.

Het Challengership track vind je gewoon tussen de trainingen op Ontdek_tech. Bekijk de trainingen en start met leren!