onze challengers
Onze Challengers doorlopen een strenge selectieprocedure. Belangrijke onderdelen van ons selectieproces zijn een cognitieve test, een wetenschappelijke persoonlijkheidstest, een videopitch, een kennismakingsgesprek en een selectiedag. Iedereen die onze selectie succesvol doorloopt kan het verschil maken. Dat weten we zeker. Deze psychologen, muzikanten en biologen zijn vaak nóg slimmer dan ze zelf weten. De tech-skills en soft-skills, die leren wij ze.
Onze Challengerships
Wij geloven in EdTech. We omarmen de nieuwste educatieve technologie en gebruiken die voor het opleiden van onze Challengers. Dat doen we in ons Young_Coders Challengership: ons antwoord op de bestaande traineeships. Een traineeship geeft aan dat iets tijdelijk is. Maar binnen de tech sector ben je nooit uitgeleerd. De technologische ontwikkelingen gaan alleen maar sneller. Je leert elke dag wel iets nieuws. Je wordt continu uitgedaagd. Daarom noemen wij onze opleiding een Challengership.
Elk Challengership is maatwerk. Afgestemd op de wensen en technology stack van de opdrachtgever. De specifieke kennis brengen we bij in een combinatie van werken en leren. Tijdens het Challengership gaan de teams direct aan de slag bij de opdrachtgever. Zo brengen de teams hun theoretische kennis direct in praktijk en leren ze de organisatie kennen. Na de basisopleiding van twee maanden krijgen de Challengers de mogelijkheid om zich te certificeren. Samen met de opdrachtgever bepalen we welke certificering het best past bij de organisatie en de Challenger.
Een belangrijk onderdeel van elk Challengership is agile werken en denken vanuit design-thinking. We leren onze Challengers denken vanuit creatieve ideeën, niet vanuit de grenzen van techniek. Dit stelt ze in staat om onverwachtse impact te maken en snel te schakelen, ook als geheel team. Als team dat volledig past bij de organisatie en functioneert als een geoliede machine.
Onze teams
Wij zorgen voor de beste match. Een character fit. We stellen teams samen, specifiek opgeleid om jouw organisatie verder te helpen. Hierbij hanteren wij het 4 H-principe, wat inhoudt dat een optimaal team bestaat uit een Hero, een Hipster, een Hacker en een Hustler. De Hero is de scrum master of de tech lead. De Hipster is verantwoordelijk voor het design en de UX. De Hacker ontwikkelt de applicatie en de Hustler heeft contact met de opdrachtgever.
Onze teamleden zijn niet alleen complementair aan elkaar, maar passen ook bij je organisatie-identiteit. Zo kunnen ze optimaal samenwerken en leren, met maximaal rendement. Daarnaast selecteren we op domeinkennis. Met kennis van de branche en de juiste soft en hard skills, zijn de teams in staat om de brug te slaan tussen business en tech.
De nieuwe generatie medewerkers is opgegroeid met technologie. Ze hebben geen last van oude referenties en werkwijzen. Daardoor zijn ze sneller in staat om vanuit nieuwe, frisse gedachten tech-oplossingen te bouwen.