Full Stack Tech Lead

Wij zoeken: Een full-stack Tech lead met groeiambities voor ons Collow leerplatform

Niveau: Medior Tech lead

Wanneer: Q1 2024 (startdatum in overleg)

Word Tech lead bij Collow en bouw aan een duurzaam platform waarmee we Nederland gaan upskillen op IT-gebied!

recruiter aan het werk

Als Tech lead bij Collow krijg je de unieke kans om niet alleen je leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen, maar ook hands-on mee te werken aan de ontwikkeling van ons multifunctionele leerplatform. We geloven in een dynamische aanpak, waarbij jij niet alleen leiding geeft aan het technische team, maar ook zelf de handen uit de mouwen steekt om te ontwikkelen en te innoveren.

Bij ons leerplatform draait het om groei, zowel voor onze gebruikers als voor onze teamleden. Als Tech lead speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze technologische visie en het stimuleren van ons team om tot nieuwe hoogten te stijgen. Naast dat je samen met jouw team werkt aan een innovatief platform, help je ook om de toekomst van het leren te definiëren.

Young_Coders en Collow

Young_Coders is een maatwerk IT-traineeship met de missie ‘Make all IT-talents reach their potential.’ Maar om die missie te bereiken moeten we groter denken. Om op grote schaal IT’ers te kunnen opleiden én aan een IT-baan te helpen, hebben wij Collow opgericht.
Collow is het eerste e-learning én job matching platform in één.

Meer over de Collow visie lees je onderaan deze vacature.

 

Jouw werk

Binnen het Collow project ben jij de belangrijkste schakel. Hierbij is het belangrijk dat je leidinggevende capaciteiten hebt en deze graag wilt combineren met zelf nog hard bezig zijn met het innoveren en verder ontwikkelen van het leerplatform.

 

Wat zijn de voordelen voor jou

 • Een marktconform salaris met ruimte voor groei;
 • Een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een persoonlijk studiebudget zodat je je kan blijven ontwikkelen.
 • Een optieplan voor aandelen van Collow voor werknemers.
 • Vanaf november 2023 een gloednieuwe kantoorlocatie bovenop Station Amersfoort Centraal;
 • Een flexibele werkomgeving zonder dichtgetimmerde werkwijzen en protocollen;
 • Informele werksfeer met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De voordelen van een stabiel bedrijf (Young_Coders) en de innovatieve start-up mindset van Collow.

 

 Wat breng jij mee?

 • 3-5 jaar werkervaring als ofwel senior developer ofwel startend Tech lead;
 • Ervaring met back-end en front-end programmeertalen zoals Python, PostgreSQL databases, Javascript en Json;
 • Ervaring met het werken in Scrum teams;
 • Bedreven in het opzetten en uitbouwen van goede software structuren;
 • Kennis van AWS is een pre.

 

Wat maakt Collow bijzonder?

Je belandt bij Collow in een zeer informeel en kleinschalig team. Dit is niet alleen heel gezellig, maar zorgt er ook voor dat jij vanaf dag een echt impact maakt! We zijn een enthousiaste club mensen waar nieuwe ideeën worden gestimuleerd en creativiteit alle ruimte krijgt. We werken hard met elkaar, maar vinden het ook leuk om af en toe samen een pizza te eten, een borrel te drinken en om een potje tafelvoetbal te spelen of te gamen. Ben je nou benieuwd geworden en lijkt de een positie als Tech lead echt iets voor jou, neem dan contact op en vertel ons wat over jezelf.

 

Mail naar hello@collow.nl en stuur je cv mee.

Tot snel!

Collow visie

Heb je het gered tot onderaan de vacature? Dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig genoeg om ook wat meer te lezen over de achtergrond van Collow ;-).
Daar gaan we.

3 miljoen Nederlanders hebben een onzekere arbeidspositie (TNO). Tegelijkertijd is er een groot tekort aan technisch geschoold personeel en digitaliseert de wereld in rap tempo. Wij helpen op een innovatieve manier om nieuwe IT’ers te ontdekken, op te leiden en te koppelen aan bedrijven.

Collow werkt als volgt.

Collowland

In onze virtuele wereld Collowland leer je het IT vak kennen.

En dat is een stuk breder dan je wellicht zou denken! In een interactieve reis vol minigames ontdek je wat de verschillen zijn tussen front-end en back-end programmeren, wat een cyber security specialist doet, wat data science inhoudt en wat de uitdagingen zijn voor een IT-beheermederwerker.

E-Learning

Enthousiast geworden over front-end programmeren? Dan volg je op Collow het ‘front-end track’ met talloze front-end trainingen op verschillende niveaus. 

Volgen

Je bent lekker bezig en hebt al een paar trainingen afgerond. Je trainingvoortgang wordt nu volledig anoniem gedeeld met organisaties op Collow. Vervolgens zie je dat een organisatie jou is gaan volgen en je aanmoedigt om je verder te blijven ontwikkelen!

Matchen

Na drie maanden e-learning krijg je opeens een notificatie: ‘Organisatie X wil met jou matchen!’ Puur op basis van jouw vaardigheden en trainingvoortgang is er een organisatie die je een junior IT-positie wil aanbieden, hoe gaaf is dat!

 

 

We vertellen je graag nog veel meer over Collow, maar we zijn ook benieuwd naar wie jij bent en wat jouw motivaties en ambities zijn! Solliciteer via hello@collow.nl, we leren jou graag kennen.

Aan het woord