hrm afstudeerstage

Wij zoeken: een enthousiaste afstudeerstagiair in de richting van HRM.

Niveau: hbo/wo

Wanneer: afstudeerstage vanaf februari 2024. (startdatum in overleg)

Hey! Ben jij een student die wilt gaan afstuderen in de richting van HR en wil je tijdens jouw afstudeerstage graag hands-on ervaring opdoen in recruitment en HR, terwijl je werkt aan een uitdagend afstudeerproject? Dan is dit de perfecte kans voor jou, inclusief kans op een vaste baan na je afstuderen!

Tijdens jouw afstudeerstage ga je bij ons de basis leggen voor ons personeelsbeleid. Denk hierbij aan zaken zoals een personeelshandboek,  personeelsbeleid en het opzetten van een salarishuis binnen onze organisatie.

recruiter aan het werk

Wie is Young_Coders

Young_Coders is een organisatie die intrinsiek gemotiveerde IT-talenten scout, opleidt en begeleidt in een premium IT-traineeship. En dat doen we op onze eigen manier. Met non-biased recruiting, gamification in ons selectieproces en focus op hard skills én soft skills en persoonlijke begeleiding.

“Ok boomer, maar hoe ziet dat er voor mij uit?”

 

Jouw afstudeerproject

In dit afstudeerproject leg jij de basis voor het professionaliseren van onze HR-afdeling. Denk aan personeelsbeleid, personeelshandboek en een salarishuis binnen de organisatie.

Met onze jarenlange ervaring in de praktijk en jouw vers opgedane expertise in HR zijn we samen in staat om de professionaliseringsslag te maken van onze HR.

 

Jouw werk

Naast jouw afstudeerproject werk je tijdens je stage ook 1-2 dagen per week mee binnen de dagelijkse gang van zaken binnne onze HR-en recruitmentafdeling. Een voorbeeld van jouw dagelijkse werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

 • Kandidaten sourcen;
 • Gesprekken met potentiële kandidaten voeren;
 • Meedenken in procesverbeteringen in diverse onderdelen van recruitment en personeelszaken;
 • Ondersteunen in ons wervings en selectieproces.

 

Wat zijn de voordelen voor jou

 • Vanaf november 2023 een gloednieuwe kantoorlocatie bij Station Amersfoort Centraal;
 • Een mooie stagevergoeding;
 • Een flexibele werkomgeving zonder dichtgetimmerde werkwijzen en protocollen;
 • Informele werksfeer met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een bruisende werkomgeving bij een energieke startup;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën;
 • En niet onbelangrijk: kans op een vaste baan na jouw afstudeerstage!

 

Wat maakt Young_Coders nou zo leuk?

Je belandt bij Young_Coders in een zeer informeel en kleinschalig team. Dit is niet alleen heel gezellig, maar zorgt er ook voor dat jij als stagiair echt impact maakt! We zijn een enthousiaste club mensen waar nieuwe ideeën worden gestimuleerd en creativiteit alle ruimte krijgt. We werken hard met elkaar, maar vinden het ook leuk om af en toe samen een pizza te eten, een borrel te drinken en een potje tafelvoetbal te spelen. Ben je nou benieuwd geworden en lijkt deze stageplek nou echt iets voor jou, neem dan contact op en vertel ons wat over jezelf.

 

Passen we bij elkaar?

Ben je nou benieuwd geworden en lijkt deze stageplek nou echt iets voor jou, neem dan contact met ons op en vertel ons wat over jezelf.

Aan het woord