Office manager/

administratief medewerker

16 tot 20 uur per week.

Ben jij een ervaren Office Manager met administratieve skills? Top! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. Waarom? Omdat jij het leuk vindt om met mensen om te gaan en dingen te organiseren. Dankzij jouw inzet is Young_Coders een prettig kantoor om te werken en gasten te ontvangen. Daarnaast draai jij je hand niet om als het gaat om administratief werk. Maar voordat we verder de details induiken, vertellen we je graag wat meer over Young_Coders. 

Of scrol meteen naar de voordelen voor jou ;-).

Team Young_Coders

Wie is Young_Coders?

Young_Coders bestaat ruim vijf jaar. We zijn een opleider die young professionals vanuit allerlei studieachtergronden opleidt tot IT’ers in een werk-leertraject. En dat doen we op geheel eigen wijze, in ons Challengership. We zijn Nieuwsgierig, Challenging en Duurzaam. Daarom zoeken we altijd naar de nieuwste technologische snufjes en innovaties. Er is elke dag wat te leren!  

Wat betekent dat voor de werksfeer die je bij ons aantreft? De ene dag vliegen de drones je om de oren en de andere dag krijg je een VR-bril voorgeschoteld en neem je een sneak preview in ons eigen metaverse. En als we niet zelf aan het experimenteren zijn, dan hebben we wel Challengers (zo noemen wij onze trainees) over de vloer die vol enthousiasme de wereld van technologie aan het ontdekken zijn. Ons kantoor en opleidingscentrum zitten op dezelfde locatie, dus er is altijd leven in de brouwerij!

Wat ga jij dan precies doen?

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor de interne organisatie als het gaat om de dagelijkse operatie op kantoor. Dit betekent dat je allerlei praktische zaken regelt: Het verwelkomen van studenten, gasten en klanten, zorgen dat de koffiemachines netjes schoon zijn en gevuld zijn met bonen. Maar ook dat de schoonmakers hun werk goed doen en dat onze plantenleverancier netjes al het groen verzorgt. Daarnaast help je mee om diverse evenementen te organiseren zoals borrels, examenuitreikingen en onze befaamde pizzasessies. Je wilt ook graag doorgroeien in je administratieve rol zodat zowel inkomende als uitgaande facturen tijdig worden ingeboekt en betaald.

En niet onbelangrijk… We gaan in november verhuizen naar een nieuwe locatie in Amersfoort! Jij speelt een belangrijke rol in het meedenken over inrichting en uitstraling. Super leuk toch!

Een aantal zaken die we belangrijk vinden op een rijtje:

  • Je bent representatief en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met het werken in administratieve pakketten. Kennis van Snelstart is heel fijn;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office (Excel en Word);
  • Je woont in de buurt van Amersfoort (binnen een halfuur reisafstand);
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep van 20- tot 30-jarigen;
  • Je ben een echt mensen-mens.

Wat bieden we je?

Leuk dat wij allerlei eisen en wensen hebben, maar wat kunnen we jou bieden? 

✅     Een prima basissalaris tussen €2.000,- en €2.500,- bruto, (op basis van 40 uur) afhankelijk van ervaring en leeftijd;
✅     Je reiskosten vergoed (OV 100%, auto 21 cent/km);
✅     Vanaf augustus 2023 een gloednieuwe kantoorruimte bij station Amersfoort Centraal;
✅     25 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
✅     Direct een vaste aanstelling na je proeftijd;
✅     Pensioenvoorziening;
✅     Een jong en kleinschalig team met goede werksfeer;
✅     Een uitdagende functie waarin je echt kunt groeien;
✅     Borrels, uitjes en pizzasessies: de ingrediënten voor gezellige team momenten;
✅     Je kunt vanaf november starten.

 

Vacature gesloten

Deze vacature is inmiddels vervuld. Bekijk onze openstaande vacatures.