Vacature Talent Recruiter

Lijkt het je mooi om op een vernieuwende manier met recruitment bezig te zijn, wil je bijdragen aan meer diversiteit en inclusie in de IT-wereld en wil jij starters helpen om hun carrière vorm te geven? Dan denken wij dat je blij wordt van deze vacature, lees snel verder!

Wie: Recruiter met aantoonbare ervaring die graag werkt met young professionals
Wat: Fulltime/ part-time functie
Waar: Amersfoort
Waarom: Dat lees je in deze vacature!

Team Young_Coders

Tell me more

Als Talent recruiter bij Young_Coders struin je sociale media en onze e-learning Academy af op zoek naar de perfecte match: young professionals die zich graag willen ontwikkelen tot IT’er, maar daar geen opleiding voor hebben gevolgd. Jij zoekt deze leergierige talenten, begeleidt ze door ons selectieproces en matcht ze met een van onze opleidingstrajecten. Je bent continu in gesprek met de doelgroep en voorziet starters in een oprechte kans die ze verder helpt.

 

Voorzien in een oprechte kans

Vanuit die gedachte kijken we alleen naar potentieel. We kijken verder dan hard skills en trackrecord. Voor jou als recruiter betekent dit dat je niet eindeloos cv’s doorploegt, maar kijkt naar kerncompetenties, ambitie en motivatie. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je collega’s in ons jonge team en gaat aan de slag met innovatieve tooling. Wij geloven bijvoorbeeld niet in saaie assessments, maar laten onze kandidaten een aantal online games spelen, waarmee wij inzicht krijgen in hun kerncompetenties!

Ook vinden wij diversiteit en inclusie ontzettend belangrijk. We hebben hier zelf onderzoek naar laten doen en helpen onze klanten om hun IT-teams diverser en inclusiever te maken. Als Talent Recruiter lever je daar een grote bijdrage aan!

Meer over wie we zijn en wat we doen lees je onderaan deze vacature. Nu eerst de info waar je naar op zoek bent :-).

Dit bieden we:

✅    Een zelfstandige functie in een zeer dynamisch en snelgroeiend bedrijf;
✅    Uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je bent bij ons nooit klaar met leren;
✅    Werken in een jong en innovatief team met veel ruimte voor creativiteit en werkplezier;
✅    Een vaste arbeidsovereenkomst;
✅    Marktconform salaris, bonusregeling en winstdeling;
✅    Fulltime dienstverband, maar een parttime dienstverband is ook bespreekbaar.

Oja, verder krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding, kun je deels thuiswerken en zijn wij de allerleukste collega’s. Maarja, dat zeggen ze allemaal ;-).

Jouw werk:

 • Je werft kandidaten binnen de gestelde deadlines;
 • Je werkt nauw samen met je HR-collega’s om de door jouw geworven kandidaten te begeleiden tijdens de assessments en voert selectiegesprekken;
 • Je gaat met de door jou geselecteerde kandidaten op gesprek bij onze opdrachtgevers en begeleid ze naar een mooie werkplek.

Dit vragen we:

 • Jij hebt minimaal hbo werk- en denkniveau (een diploma is een pré);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke recruitmentfunctie;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met IT;
 • Je bent een doener die denkt in kansen en oplossingen en doet wat je belooft;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om met young professionals te werken;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels;
 • Je bent ambitieus en wil graag leren;
 • Je kunt onder druk goed prioriteiten stellen en jouw werk inplannen.
 • Een rijbewijs is een pré.

Maar jij weet natuurlijk net als wij dat vragen om een schaap met vijf poten weinig zin heeft in de huidige arbeidsmarkt. Voldoe jij niet aan het hele lijstje, maar denk je wel dat je ons veel te bieden hebt? Stuur dan vooral je cv op. We spreken je graag.

Nog even over Young_Coders

Waar kom je terecht als je bij Young_Coders gaat werken? Young_Coders is in 2018 opgericht door twee ervaren tech-ondernemers met als missie om jong talent een kans te bieden om hun carrière in IT te starten. Want er loopt ontzettend veel tech-talent rond in Nederland. Je moet ze alleen vinden. En als je ze hebt gevonden, moet je ze koesteren: opleiden en begeleiden tot waardevolle tech-professionals, in staat om organisaties omver te blazen met tech-kennis van de toekomst.

Maar hoe vind je tech-talent buiten de overbeviste vijver van IT-studenten? Door talent niet te beoordelen op studieachtergrond of werkervaring, maar op potentieel. Dat doen we bijvoorbeeld met de NeurOlympics: vier games die het cognitieve breinprofiel van talenten in kaart brengen. We gooien cv’s en saaie assessment tests overboord en laten onze kandidaten gamen. Ondertussen krijgen wij een zeer gedetailleerd profiel van het potentieel van onze kandidaten, waarna we de beste kandidaten selecteren en een maatwerk IT-opleiding bieden. Op deze manier helpen we organisaties aan leergierige tech-talenten die zich in no-time ontwikkelen tot top developers.

Als Talent recruiter bij Young_Coders ga jij ook aan de slag met deze non-biased selectiemiddelen, om op een vernieuwende manier tot de beste kandidaatselectie te komen.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct door je cv en een motivatiebrief te mailen naar hello@youngcoders.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel ons dan even op 088-0043668 en vraag naar Jan-Willem of Arjan. We vertellen je graag meer over Young_Coders en de vacature!

Ondertussen nog wat meer lezen over Young_Coders?