Jorrit Nijholt

Head of IT bij ETPA“Young_Coders leidt de talenten op die voor ons soms lastig te vinden zijn. Doordat ze nog geen IT-achtergrond hebben kijken ze op een andere manier naar vraagstukken, komen ze met unieke ideeën en zijn ze direct vanaf het begin een waardevolle toevoeging aan ons team."

"Dit leidt tot een interessante mix van personen die onze ETPA IT-innovatie en onze energie transitie versnelt.”

etpalogo300x105.png

ETPA is opgericht met als doel een toegankelijk energie handelsplatform te zijn voor iedereen. Om dit te kunnen bereiken heeft het team van ETPA oplossingen gezocht in trends uit de energiemarkt en de financiële markt. Deze oplossingen resulteren in een solide fundament voor de toekomst van de energie transitie.

De Casus

ETPA is altijd geïnteresseerd in technisch talent om hun team van ontwikkelaars te ondersteunen. Zij geloven in jonge aanwas met een frisse kijk op de huidige wereld. De wereld achter energy trading is achter de schermen ontzettend dynamisch en snel. Voor iedere ontwikkelaar een grote uitdaging. ETPA koos ervoor om een nieuwe aanpak uit te proberen. Een selectie van een nieuwe potentiële medewerker op basis van persoonlijke kenmerken, cognitie en potentieel, maar zonder ICT opleiding. 

Een vliegende start

Na een voorselectie is onze Challenger begonnen aan zijn bootcamp. Hij werd met open armen ontvangen bij ETPA. Goede begeleiding vanuit ETPA en een bootcamp Java back-end gaf onze Challenger een vliegende start. Inmiddels is hij een vast onderdeel van het team en levert hij unieke meerwaarde.

yc-dsc0885.jpg