William Janssen

CEO DeltaBlue"Ons team bestaat uit enthousiaste Challengers die elkaar goed aanvullen. Het is een hecht team ondanks dat ze allerlei verschillende rollen hebben opgepakt."

deltablue-logo.png

Deltablue is een PaaS-platform. Het gehele platform draait om de time-to-value te verbeteren door het volledige levenscyclusbeheer van een applicatie te automatiseren. Het combineert de technische en functionele cyclus van ontwikkeling tot productie en onderhoud.

De casus

DeltaBlue is van origine een Belgische organisatie met het hoofdkantoor in Hasselt. De organisatie groeit erg hard en inmiddels hebben zij kantoren geopend in Amsterdam en New York. Voor de vestiging in Amsterdam was DeltaBlue op zoek naar een team van enthousiaste mensen. Mensen die graag een start wilde maken in Cloud systemen en niet bang waren om diverse rollen uit te proberen. DeltaBlue ziet in de nieuwe generatie medewerkers de toekomst en gelooft, net als Young_Coders, in potentieel. Kijken naar wat iemand gaat kunnen, en niet wat iemand nu kan.

yc-dsc1618.jpg

Een hecht team ondanks Covid-19

Na selectie zijn er vijf Challengers gestart met de bootcamp. Middenin de pandemie. Lessen via Zoom, en later deels op een aangepaste leslocatie. Inwerken via Zoom en zelfs de eerste weken online kennismaken met nieuwe collega's; het was best een uitdaging en niet altijd even gemakkelijk. Maar het is gelukt! Inmiddels werken de Challengers als een hecht team en wordt er veel geleerd. De Challengers zijn in diverse rollen onderverdeeld: Van developers en testers tot technische salesfuncties.