Gökçe

Had een eigen advocatenkantoor, nu is ze full-stack javascript developer

03-01-2022

“Een carrièreswitch is nooit makkelijk. Maar het wordt al een stuk makkelijker met de juiste hulp.”

Na jaren hard leren en werken in o.a. internationaal recht in Turkije wilde ik een nieuwe carrière opstarten in het nieuwe land waar ik onlangs naartoe ben verhuisd. Ik leerde via een online advertentie Young_Coders kennen. Hun verhaal en zienswijze klopte helemaal met hoe ik mijn nieuwe carrière voor me zag. Ik heb me direct ingeschreven.

Nadat ik alle tests succesvol had afgerond werd ik aangenomen als Challenger. Tijdens mijn bootcamp opleiding kreeg ik les van de basics (HTML, CSS) tot JavaScript, php, SQL en nog veel meer. Na de bootcamp kreeg ik projecten om aan te werken, waardoor ik meer te weten kwam over bijvoorbeeld React.js, redux, Google firestore.

Young_Coders had een mooie opdrachtgever voor mij waar ik al mijn nieuwe technische kennis goed kon inzetten, maar waar ik ook persoonlijk heel goed paste.

Tijdens mijn Challengership werd ik ondersteund met een technische opleiding en regelmatige check-ins om te zien of alles goed met me ging. Naarmate ik mezelf heb ontwikkeld en meer ervaring heb opgedaan, kreeg ik meer vertrouwen in wat ik deed. Na mijn Challengership van 16 maanden werd ik aangenomen door het bedrijf waar ik als Challenger was geplaatst. Mijn poging om mijn carrière in hobby en mijn hobby in carrière te veranderen was geslaagd! Een carrièreswitch is nooit makkelijk. Maar het wordt al een stuk makkelijker met de juiste hulp!