Tech teams work

Wij zijn Young_Coders. Dé partner voor organisaties die voorop willen blijven lopen met tech teams die de toekomst hebben. We verrijken jouw IT-afdeling met diversiteit, nieuw elan en innovatiekracht.

Dit doen we door samen te bouwen. Aan complementaire teams met de skills en de drive om het samen te maken.

Direct contact opnemen

Opdrachtgevers

PwC
Kadaster
Trifork
Deutsche Telekom Healthcare Solutions
Future City Foundation
MIC
Rabobank

Onze teams

Onze teams bestaan uit high potentials met allerlei studieachtergronden en uit alle lagen van de samenleving. De gezamenlijke passie voor IT, het vertrouwen en de skills om échte impact te maken is wat ze bindt.

Doordat we matchen op karakter, werkethiek en tech-ambities zijn onze teams ultiem complementair: teamleden vullen elkaar aan, zijn echte teamplayers en halen het beste in elkaar naar boven. En bovenal: ze hebben de drive om het samen elke dag een stukje beter te doen.

Benieuwd hoe onze teams jou kunnen helpen?

samenwerken voor

01. Diversiteit

"Software bouwen met échte impact"

Diverse teams begrijpen jouw doelgroep beter, bouwen software met oog voor de maatschappij en leveren bewezen meer resultaat.

meer lezen

02. Verjonging

"Nieuwe energie op jouw IT-afdeling"

Blijf vooroplopen met jong talent. Volledig opgeleid volgens jouw wensen, om kennis in de organisatie te waarborgen en versterken.

Meer lezen

03. Innovatie

"Vooroplopen met jouw IT-afdeling"

De kracht van innovatie zit in het team. Een team dat put uit brede expertise, innovatiekarakter en de hard en soft skills om in razend tempo een idee om te vormen tot werkende software. 

Meer lezen

Team samenstellen

We hebben al voor veel grote organisaties IT-teams mogen samenstellen. Ben je benieuwd of we ook jouw organisatie kunnen ondersteunen door samen te bouwen aan een winning team?

Neem vrijblijvend contact op voor een virtuele koffie, we spreken je graag.

contact 

Mooiste klantcases

"Samen gaan we de FIWARE Academy opzetten en zo de IT-talenten van de toekomst opleiden."

- Yvonne Kemmerling
Voorzitter Future City Foundation

“De Challengers hebben we bij ons als leergierig, enthousiast en betrokken ervaren. Mooi om te zien dat deze jonge mensen vol inzet hun nieuwe weg bewandelen.”

- Sonia Jennings
Lid Raad van Bestuur CareCodex

"Wat mij het meeste aansprak bij Young_Coders is dat er niet wordt gezocht op functie, maar op profiel. Op basis van input uit de eigen organisatie, wat we verwachten van iemand die zo’n rol vervult, krijg je een veel betere match; passend bij de functie én het bedrijf.”

 

- Marieke van Dalen
Manager online bij het Kadaster

“Young_Coders leidt de talenten op die voor ons soms lastig te vinden zijn. Doordat ze nog geen IT-achtergrond hebben kijken ze op een andere manier naar vraagstukken, komen ze met unieke ideeën en zijn ze direct vanaf het begin een waardevolle toevoeging aan ons team."

- Jorrit Nijholt
Head of IT bij ETPA