Wij leveren tech innovators

Digitalisering, innovatie, en AI, aangejaagd door nieuwe technologieën: het zijn de hot topics in menig boardroom. Hoe blijf je als organisatie dynamisch omgaan met snelle ontwikkelingen? Hoe adopteer je nieuwe technologieën voor de toekomst? Welke middelen en resources kun je hierbij inzetten in een oververhitte IT-sector?

Wij geloven dat een ‘new wave of tech innovators’ hier het verschil kan maken. Jonge, gretige tech-talenten vanuit allerlei achtergronden. Geselecteerd op potentieel, in een team geplaatst als complementaire teamplayers. Klaar om elke afdeling op te schudden met frisse energie, technische onbevangenheid en innovatievermogen.

Dit zijn onze innovatieteams

Expertise

Onze teams denken buiten kaders. Dat ze géén IT hebben gestudeerd is juist hun kracht. Ze kijken met een frisse blik naar tech, vanuit diverse studieachtergronden. Hun unieke kennis en expertise verbinden ze met IT, wat ze uniek maakt als tech innovators. 

Winning teams

Een groep mensen bij elkaar maakt nog geen team. Onze teams bestaan uit complementaire teamplayers. Gematcht op zowel hard skills als soft skills. Zelfs de groepsdynamiek testen we al in ons selectieproces, tijdens onze selectiedag. We stellen teams samen gebaseerd op de 4H’s, wat betekent dat elk innovatieteam bestaat uit minimaal een Hero, Hacker, Hustler en een Hipster.

Wat deze rollen precies inhouden lees je in ons artikel: Waarom Teams Werken.

Innovatie skills

We trainen onze teams in innovatiemethodieken. Ze onderzoeken volgens de Design Thinking methode en voeren projecten Lean en Agile uit. Werkwijzen als Scrum en Lean Startup liggen ze goed en een probleem uitpluizen en onderzoeken is hun tweede natuur. Innovatievermogen is dan ook één van de eigenschappen die we uitgebreid testen in ons selectieproces.

Ben jij benieuwd of onze innovatieteams jou kunnen helpen bij technologische uitdagingen?

Laten we dan vooral een keer kennismaken. We spreken je graag.

Contact