Wij ontwikkelen tech talent

Wil jij voorop blijven lopen met jong talent, maar heb je moeite om high potentials aan je te binden?

Dan zijn wij je partner. Wij helpen je om kennis in de organisatie te waarborgen en versterken. We werken met de top 5% high potentials die we precies opleiden volgens jouw technology stack. Altijd gericht op de lange termijn. We matchen young professionals die écht bij jouw organisatie passen en geven ze de juiste tools om bij jou succesvol te zijn.

Die young professionals noemen we Challengers. Omdat ze klaar zijn om élke dag uitgedaagd te worden in de tech-industrie en zich willen ontplooien bij jouw organisatie.

Frisse wind

Met frisse energie en technische onbevangenheid zijn ze in staat om organisaties op te schudden. Nemen geen genoegen met de status quo. Willen leren, maar nemen niet klakkeloos over. De eagerness en motivatie maakt dat ze in no-time op volle toeren meedraaien in de organisatie.

De perfecte match

We hechten heel veel waarde aan de perfecte match. De tech-ambities van onze Challengers sluiten naadloos aan op de IT-behoefte van jouw organisatie. De persoonlijkheidsmatch met de organisatie waarborgt dat Challenger en organisatie écht bij elkaar passen. Met veel werkplezier, betrokkenheid en goed werk als resultaat.

Indiensttreding

Ons hele traject is gericht op indiensttreding van onze Challengers. We stomen ze klaar precies volgens de wensen van jouw organisatie. Opgeleid voor jouw technology stack en passend bij de organisatiecultuur en waarden: gericht op verjonging voor de lange termijn.

Ons succes? Als organisatie en Challenger elkaar de hand schudden en met elkaar doorgaan na het traject. Hoe dat er contractueel precies uitziet, lees je hierop onze pagina voor HR.

Ben jij op zoek naar nieuw elan en wil je de IT’ers van de toekomst aan je binden? Laten we dan eens kennismaken, we vertellen je graag meer.

contact