vacature Talent Sourcer / Recruiter

Wie: Talent sourcer / Recruiter
Wat: fulltime
Waar: Amersfoort
Waarom: dat lees je in deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een talent sourcer/recruiter die weet hoe je talent werft op basis van competenties en skills. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde “needs” van onze opdrachtgevers struin jij sociale media en onze e-learning academy af, op zoek naar de perfecte match. Jij werft young professionals voor ons Challengership: hét vernieuwende alternatief voor IT traineeships.

Make a difference

Young_Coders is een innovatieve tech-opleider. Wij leiden high potentials in ons Challengership op tot top-notch tech-professionals. Dat doen we voor organisaties die staan te springen om IT’ers in allerlei soorten en maten. Jij gaat op basis van informatie die je van onze recruiters krijgt op zoek naar kandidaten die precies bij de klantorganisatie passen. 

Meer over Young_Coders en onze innovatieve werkwijze lees je onderaan deze vacature. Nu eerst de info waar je naar op zoek bent :-).

Dit bieden we:

 • Een interessante en uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden voor jezelf;
 • Werken in een jong en innovatief team met veel ruimte voor creativiteit en werkplezier;
 • Een vaste arbeidsovereenkomst;
 • Marktconform salaris en bonusregeling;
 • Werven voor hele interessante organisaties zoals Thales, PriceWaterhouseCoopers en USoft;

Oja, verder krijg je natuurlijk een nette mobiliteitsvergoeding, kun je deels thuiswerken en zijn wij de allerleukste collega’s. Maarja, dat zeggen ze allemaal ;-).

Jouw werk:

 • Je werft kandidaten binnen de gestelde deadlines;
 • Je werkt nauw samen met het team om de door jouw geworven kandidaten te begeleiden tijdens de assessments en voert selectiegesprekken;
 • Je geeft input aan ons marketingteam voor wervingscampagnes;

Dit vragen we:

 • Jij hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in een recruitment of talent sourcing rol is een pré, maar niet noodzakelijk;
 • Je bent een doener die denkt in kansen en oplossingen en doet wat je belooft;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands goed Engels;
 • Je bent ambitieus en wil graag leren;
 • Je kunt onder druk goed prioriteiten stellen en jouw werk inplannen;
 • Een rijbewijs is enorm handig. Onze klanten zitten helaas niet allemaal in Amersfoort :-).

En je bent voor ons helemaal een held als je ook nog eens affiniteit hebt met IT. Maar jij weet natuurlijk net als wij dat vragen om een schaap met vijf poten weinig zin heeft in de huidige arbeidsmarkt. Voldoe jij niet aan het hele lijstje, maar denk je wel dat je ons veel te bieden hebt? Stuur dan vooral je cv op. We spreken je graag.

Nog even over Young_Coders

Waar kom je terecht als je bij Young_Coders gaat werken? Young_Coders is in 2018 opgericht door twee ervaren tech-ondernemers met als missie om jong talent een start te bieden voor een carrière in IT. Want er loopt ontzettend veel tech-talent rond in Nederland. Je moet ze alleen vinden. En als je ze hebt gevonden, moet je ze koesteren: opleiden en begeleiden tot waardevolle tech-professionals, in staat om organisaties omver te blazen met tech-kennis van de toekomst.

Maar hoe vind je tech-talent buiten de overbeviste vijver van IT-studenten? Door talent niet te beoordelen op studieachtergrond of werkervaring, maar op potentieel. Dat doen we bijvoorbeeld met de NeurOlympics: vier games die het cognitieve breinprofiel van talenten in kaart brengen. We gooien cv’s en saaie assessment tests overboord en laten onze kandidaten gamen. Ondertussen krijgen wij een zeer gedetailleerd profiel van het potentieel van onze kandidaten, waarna we de beste kandidaten selecteren en een maatwerk IT-opleiding bieden. Op deze manier helpen we organisaties aan leergierige tech-talenten die zich in no-time ontwikkelen tot top developers.

Als recruiter bij Young_Coders ga jij ook veel aan de slag met deze non-biased selectiemiddelen, om op een vernieuwende manier tot de beste kandidaatselectie te komen.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar janwillem.ligtelijn@youngcoders.nl of bel naar 088 0043 668 en vraag naar Jan-Willem Ligtelijn.

Ondertussen nog wat meer lezen over Young_Coders?