De meerwaarde van Young Coders voor onze opdrachtgevers

Elke organisatie wordt steeds meer betrokken bij de digitalisering van de maatschappij. Dit betekent dat je als organisatie moet investeren in deze digitale transformatie. Met investeren bedoelen we niet alleen in de digitale infrastructuur en online uitingen, maar ook in goed opgeleide medewerkers binnen het IT spectrum. En daar knelt nou juist de schoen. Er is een schaarste aan goed opgeleide jongeren binnen de ICT. Het aantal IT-gerelateerde opleidingen zijn schaars en de jongeren die afstuderen gaan veelal voor zichzelf aan de slag. Young Coders voorziet in deze schaarste door jongeren die een exacte studie hebben afgerond op HBO of WO niveau op te leiden in diverse IT rollen (developers, testers, functioneel of technisch applicatiebeheerder etc.) en deze als Young Coder bij je organisatie in te zetten. Na een afgesproken periode gaan onze Young Coders het “nest” verlaten en komen ze, indien gewenst, in dienst bij je organisatie.  Tijdens deze periode worden de Young Coders actief begeleid door onze eigen trainers en onze Succes Coaches die ervoor zorgen dat onze Young Coders optimaal presteren en het goed naar hun zin hebben. Zo is je organisatie verzekerd van enthousiast, goed opgeleid talent dat volledig bekend is met je organisatie, en zijn onze Young Coders verzekerd van een aanstelling bij een mooie werkgever en is hun waarde op de arbeidsmarkt sterk vergroot. Een win-win situatie!

Wat mag je van een Young Coder verwachten?

Een Young Coder is een pareltje en direct inzetbaar in je organisatie als junior. Onze kandidaten komen niet zomaar in aanmerking voor ons opleidingsprogramma. We hanteren een strenge selectie. Young Coders draagt zorg voor een goede opleiding die goed aansluit bij de werkomgeving van je organisatie. Ons basisprogramma biedt niet simpelweg een cursusje html en css, maar leert de Young Coder talenten om echt te begrijpen wat ze aan het doen zijn en dat veelal op basis van Java technologie, of in het geval van applicatiebeheer BISL en ITIL. Onze Young Coders gaan met vertrouwen aan de slag en zijn direct van meerwaarde. Je hoeft zelf geen tijd te besteden aan een interne opleiding.  Tijdens de inzetperiode wordt de Young Coder dan ook ondersteund en actief begeleid door zijn trainer en succes coach. Wil je beginnen met vijf of meer Young Coders? Dan zorgen wij ervoor dat de opleiding die onze kandidaten volgt volledig aansluit op de technology stack van je organisatie. We hanteren dan dezelfde tools en omgeving en talen die binnen je organisatie worden gehanteerd.

Wat maakt Young Coders verschillend ten opzichte van reguliere detacheerders voor onze opdrachtgevers?

Young Coders is geen klassieke IT detacheerder. Wij zijn er volledig op gericht om onze Young Coders onder te brengen op basis van een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers . Dit betekent dat zij in het voortraject tot aan de dag van het in dienst treden bij je organisatie goed ondersteund worden en indien er vijf of meer Young Coders worden afgenomen, worden opgeleid conform de wensen van onze opdrachtgevers. Heeft je organisatie dringend Java en .NET ontwikkelaars nodig? Of juist Swift, php of C++? Is er een tekort aan functioneel of technisch applicatiebeheerders? Of is er te weinig testcapaciteit? Wij zorgen ervoor dat de interne opleiding bij Young Coders aansluit bij de schaarste in je organisatie. Zo weet je dat de Young Coders na een afgesproken periode van één tot twee jaar perfect passen en direct op hoog niveau inzetbaar zijn. Waar bij een reguliere detacheringsopdracht de kennis weer vertrekt met de medewerker, blijft de opgebouwde kennis op deze wijze geborgd binnen je organisatie. Een ander voordeel is dat Young Coders investeert in de opleiding en begeleiding van onze mensen zonder dit in rekening te brengen bij onze opdrachtgevers. Onze Young Coders moeten een strenge selectieprocedure door. Hier maakt een intelligentietest, een inzichtstest en een test met betrekking tot sociale vaardigheden onderdeel vanuit. Als je als opdrachtgever nog specifieke wensen hebt, kunnen we deze in de selectie meenemen.

Ook internationale Young Coders

Ben je op zoek naar internationaal talent? Geen probleem! Young Coders kijkt niet naar grenzen. Zo werven wij onze trainees ook in Europa. Deze Young Coders willen graag in Nederland komen wonen en werken om hier internationale werkervaring op te doen. Uiteraard zijn deze jonge talenten goed geaard en spreken en schrijven ze goed Engels. Uiteraard maak jij als opdrachtgever de keuze!

Transparantie in investering voor onze opdrachtgevers

Een ander interessant aspect van de dienstverlening van Young Coders is de investering die je als organisatie doet om een Young Coder bij jou aan de slag te krijgen.  Wij zien onze Young Coders als bijzonder waardevol en dat gevoel van waarde willen we ook meegeven aan onze dames en heren. Dit betekent dat wij bewust de investering in een relevante opleiding bekostigen en onze trainees voorzien van alle zaken die ze nodig hebben. Ook tijdens de afgesproken inzetperiode dragen we zorg voor actieve begeleiding en indien gewenst verdere opleiding. We hanteren een transparante kostenopbouw die we ook met onze opdrachtgevers doorspreken. Zo is er duidelijk te zien hoe het uurtarief van onze Young Coders is opgebouwd en waarom we dit zo hanteren.

Meer weten over Young Coders en wat wij voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen?

Neem contact op met Young Coders op bootcamp@youngcoders.nl of stuur een appje naar of bel met Arjan Dost (06-433 79 780)Contact opnemen met Young Coders
Bedrijf*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon