Ben jij Young Coders materiaal? Laten we kijken wat Young Coders voor jou kan betekenen!

Waarom wil jij een Young Coder worden? Wij vragen jou: Waarom niet? Young Coders bouwt samen met jou aan een waanzinnig mooie carrière binnen de ICT. ICT is én blijft de toekomst en bied jou fantastische mogelijkheden. Waarom?  Als jij weet hoe je dingen moet bouwen, testen, managen of onderhouden, ben je van grote waarde voor je toekomstige werkgever. Maar dan moet je wel de juiste opleiding hebben én ervaring. Als Young Coder krijg je dat allemaal!

Hoe kom jij in aanmerking?

Een Young Coder word je niet zomaar. Je moet er wat voor in je mars hebben en je moet er wat voor doen. Ten eerste zoeken wij de “real deal”. Ben jij gek op een intelligente uitdaging? Hou jij van problem solving? Los jij de sudoku’s van je oma binnen tien seconden op? Weet jij na 1 aflevering al wie de Mol is? Meld je dan aan!  Je doorloopt vervolgens een aantal stappen waarbij we je testen op de benodigde soft- en hard skills waarvan wij denken dat je ze nodig hebt.

Yes! Ik ben een Young Coder.. En wat nu?

Kom jij in aanmerking voor een traineeship als Young Coder? Dan gaan we op zoek naar een werkgever die helemaal bij jou past. Zodra wij een plek voor je hebben gevonden en jij bent akkoord, krijg je van ons een volledig door ons betaalde supergoede opleiding die aansluit bij je toekomstige werkgever. Ons bootcamp traject duurt gemiddeld twee maanden. Ook tijdens het opleidingstraject ontvang je gewoon een goed salaris en leer je behalve de technische skills, ook een aantal belangrijke soft skills. Tijdens de opleiding werk je al meerdere dagen per week bij je opdrachtgever. Je kan dan gelijk je opgedane kennis in praktijk brengen. En natuurlijk word je begeleid door onze coaches en trainers. Je wordt echt niet in het diepe gegooid!

Wil jij starten met jouw Challengership?

Ben jij eruit? Wil jij aan de slag en jouw IT carrière een kickstart geven?