Word tech professional bij PwC

Hey, welkom bij Young_Coders: dé kickstart van tech-carrières. Wij geloven dat jij impact kan maken bij grote organisaties als PwC. Want zij staan te springen om mensen als jij: jonge talenten met economische kennis of een bètabrein die graag de tech in willen. Dat je nog geen ervaren programmeur bent maakt niet uit. Die skills leren wij je. In ons Challengership.

In ons Challengership leiden we je op voor één van onze opdrachtgevers: in dit geval PwC: de crème de la crème van de accountancy en consultancywereld. Een fantastische werkgever met uitdagend werk en alle ruimte om je te ontwikkelen. Voor PwC leiden we Tech-professionals op in verschillende rollen, van data-experts tot developers en test engineers.

En ze hebben juist jou nodig! Iemand met een bètadiploma op zak of een studieachtergrond in een economische richting, die de carrièreswitch naar IT wil maken. Want met de juiste domeinkennis, werkethiek en eagerness ben je direct van waarde.

Je basiskennis in Python, Javascript of React helpt je al op weg, maar met onze tech-opleiding word je helemaal klaargestoomd om als team je opdrachtgever omver te blazen bij kick-ass projecten. Onze opleiding bestaat uit een aantal principes.

Ons Challengership

display: none
01. korte bootcamp mét certificering

In onze bootcamp van twee maanden word je klaargestoomd voor het werk bij PwC. Je leert in korte tijd heel erg veel en brengt dat direct in de praktijk. Na twee maanden weet je precies wat je ligt, waar je goed in bent en waar je je binnen jouw team verder in wil ontwikkelen. Vervolgens gaan we samen met jou kijken of je daar een waardevol certificaat in kunt behalen. 

02. Werkend leren

Je leert door te doen: daar zijn we van overtuigd. Daarom ga je direct vanaf de start al aan de slag met kleine praktijkopdrachten. In de eerste maand van je bootcamp heb je twee lesdagen en werk je drie dagen aan opdrachten, om de theorie direct in de praktijk te brengen. De tweede maand heb je nog één lesdag in de week en werk je vier dagen bij je opdrachtgever. Zo rol je geleidelijk in het vak en leer je theorie direct toe te passen in je dagelijkse werk. 

03. Ontwikkelen in teams

We zien het te vaak gebeuren: een junior die binnenkomt op een IT-afdeling en na twee maanden precies hetzelfde doet als de rest. Vaarwel ‘vernieuwing’ en ‘innovatie’. En dat terwijl veel organisaties juist zoeken naar jong talent om te vernieuwen en innoveren. Wij doen het anders. Wij geloven in de impact van teams. Daarom leiden we je op in een tech-team met complementaire teamleden. Je vult elkaar aan en versterkt elkaars talenten.

04. Groeien in een teamrol die bij je past

Natuurlijk. Je kunt bloed, zweet en tranen stoppen in beter leren presenteren als je dat lastig vindt. Maar je kunt ook een team om je heen verzamelen dat jouw zwakke punten opvangt, zodat jij je kunt bezighouden met dat waar je écht goed in bent. Als je je ontwikkelt in dat waar je goed in bent, kom je met dezelfde inspanning tien keer verder. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je in een complementair team terecht komt. Dat betekent niet alleen dat je zwakke punten worden opgevangen, maar ook dat je kunt excelleren met jouw unieke talenten.

Waarom een Challengership?

 • Gegarandeerd werkervaring opdoen bij PwC
 • Zeer grote kans op een vaste baan bij PwC na je Challengership
 • Gratis opleiding met waardevolle certificaten om jouw IT-carrière een boost te geven
 • Marktconform salaris gedurende het hele Challengership, dus ook tijdens je opleiding!
 • Start van je netwerk in de IT en een fantastische werkgever op je cv.

Klinkt interessant he? Maar hoe weet je nou of jij in aanmerking komt voor een Challengership?  

Wanneer ben je een Challenger

Je bent recent afgestudeerd in een economische richting of in een bètastudie en je staat aan het begin van je werkende carrière. Je hebt al wat basiskennis- en ervaring met softwareontwikkeling. Bijvoorbeeld via een minor op je opleiding of hobbymatig. Eigenlijk ben je door je hobby super enthousiast geworden over een carrière in de tech industrie!
Je wil graag uitgedaagd worden. Nieuwe dingen leren. Écht iets bijdragen. Dan is ons Challengership echt iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid en begeleid, om een vliegende start te maken in tech bij PwC.

Onze PwC Challengers:

 • Zijn recent afgestudeerd van een hbo of wo-opleiding;
 • Hebben afiniteit met finance/ consultancy;
 • Hebben al wat basiskennis- en ervaring met programmeren in Python, Javascript of React;
 • Staan aan het begin van hun werkende carrière;
 • Zijn fulltime beschikbaar;
 • Mogen voor minimaal drie jaar in Nederland werken;
 • Kunnen Nederlands en Engels op goed niveau spreken, lezen en schrijven;
 • Hebben super veel zin om hun carrière bij PwC te starten!

Herken jij jezelf?

Misschien is een Challengership bij PwC dan wat voor je! Schrijf je in, dan spreken we elkaar snel.

Challenger success stories