Sales consultant

Ben jij ervaren in sales op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen de IT-sector? Liefst met affiniteit op het gebied van (technische) opleidingen?  Wij hebben een unieke uitdaging voor je!

Jij gaat bij Young_Coders maatwerk werk/leertrajecten aanbieden aan onze klanten. Daarnaast ga je je bestaande netwerk inzetten om nieuwe klanten te werven en je eigen netwerk verder uit te breiden.

Dit alles doe je om jonge enthousiaste professionals te helpen aan een start van hun IT-carrière.

Team Young_Coders

Wat ga ik doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de omzet bij jouw toegewezen klanten. Daarnaast volg je leads actief op en zorg je ervoor dat deze leads geconverteerd worden naar klanten. Verder word je de centrale contactpersoon voor ons leadgeneratiebureau. Bovendien heb je ook een neus voor ‘new business’ en voor commerciële kansen binnen de organisaties waar wij mee samenwerken. Je herkent deze kansen en zet ze om in concrete opdrachten. Je netwerkt binnen de klantorganisatie en gaat actief op zoek naar kansen. 

Wij werken samen met grote organisaties en gaan partnerships aan voor de lange termijn. Voor jou betekent dit dat je echt een band kunt opbouwen met de klantorganisatie onder het motto “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

What’s in it for me?

✅     Een marktconform basissalaris;
✅     Een bonusregeling over het aantal geplaatste kandidaten;
✅     Een auto van de zaak;
✅     Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
✅     25 vakantiedagen per jaar;
✅     Direct een vaste aanstelling;
✅     Een gezellig team en prima werksfeer;
✅     Mogelijkheid tot het verkrijgen van opties op aandelen;

Waar kom ik terecht?

Young_Coders bestaat vijf jaar en groeit momenteel onstuimig hard. We zijn een opleider die in opdracht van grote opdrachtgevers zoals PwC en Thales young professionals werft en opleidt in diverse IT rollen: van  developer en data scientist tot  tester of devops engineer. Dit doen we in een werk-leertraject dat wij een Challengership noemen. Wij zijn de Challenger van de IT-arbeidsmarkt.

Wij werven onze Challengers (trainees) naar specifieke wensen en eisen van onze klanten en leiden ze op, op basis van maatwerkeducatie die volledig gericht is op de gebruikte tools en technieken van de klant. Dit doen wij in ons eigen opleidingscentrum in Amersfoort. Naast hun opleiding doen ze werkervaring op bij onze klant en treden ze daar na een afgesproken periode in dienst.

Klinkt goed? Dit vragen we van je

Uiteraard hebben wij ook wat wensen. Deze hebben we mooi voor je opgesteld in een overzichtelijk lijstje:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in sales op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen de IT;
  • Je bent gewend om je te bewegen in corporate omgevingen en (semi)overheidsinstanties. Je voelt je hier ook prettig bij.
  • Een eigen relevant netwerk in de IT opleidingssector is een pré;
  • Je hebt een hbo/ wo werk- en denkniveau;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep 20-30 jarigen en weet wat er in hun leven speelt;
  • Je hebt een geldig rijbewijs;
  • Je standplaats is ons kantoor in Amersfoort*

*Eind 2023 op een A-locatie op station Amersfoort Centraal.

Heb je interesse?

Ben je direct enthousiast over de vacature? Top! Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar janwillem.ligtelijn@youngcoders.nl. Voor vragen kan je ons bellen op 088 0043 668 tijdens kantooruren en vragen naar Jan-Willem Ligtelijn.