Sales manager

Ben jij een ervaren salesmanager op het gebied van zakelijke dienstverlening én heb jij affiniteit met de IT-sector? Wij hebben en unieke uitdaging voor je. 

En dan bedoelen we ook echt een uitdaging: jij krijgt bij Young_Coders namelijk de kans om richting te geven aan onze salesafdeling. Jouw visie en ervaring brengen onze salesafdeling naar het volgende niveau. En dit alles doe je om jonge enthousiaste professionals te helpen aan een start van hun IT-carrière.

Team Young_Coders

What’s in it for me?

✅     Een marktconform basissalaris;
✅     Een bonusregeling over de behaalde omzet;
✅     Een mobiliteitsvergoeding die je zelf kunt inzetten voor een eigen leaseauto, OV, fiets, lease-helikopter etc.
✅     Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
✅     25 vakantiedagen per jaar;
✅     Direct een vaste aanstelling;
✅     Nette pensioenvoorziening via ASR-pensioenen;
✅     Een gezellig kleinschalig team en prima werksfeer;
✅     Mogelijkheid tot het verkrijgen van opties op aandelen;

 

Waar kom ik terecht?

Young_Coders bestaat vijf jaar en groeit momenteel onstuimig hard. We zijn een opleider die in opdracht van grote opdrachtgevers zoals PwC enThales young professionals werft en opleidt in diverse IT rollen, van  developer en data scientist tot  tester of devops engineer. Dit doen we in een werk-leertraject dat wij een Challengership noemen. Wij zijn de Challenger van de IT-arbeidsmarkt.

Wij werven onze Challengers (trainees) naar specifieke wensen en eisen van onze klanten en leiden ze op, op basis van maatwerkeducatie die volledig gericht is op de gebruikte tools en technieken van de klant. Dit doen wij in ons eigen opleidingscentrum in Amersfoort. Naast hun opleiding doen ze werkervaring op bij onze klant en treden ze daar na een afgesproken periode in dienst.

Wat ga ik doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de omzet bij jouw toegewezen klanten en het verder vorm geven van de sales afdeling van Young_Coders en het aansturen van ons leadgeneratiebureau. Bovendien heb je ook een neus voor ‘new business’ en voor commerciële kansen binnen de organisaties waar wij mee samenwerken. Je herkent deze kansen en zet ze om in concrete opdrachten. Je netwerkt binnen de klantorganisatie en gaat actief op zoek naar kansen. Wordt het allemaal een beetje te druk, geen nood, want met vorm geven van onze sales afdeling bedoelen we ook de uitbreiding daarvan. Denk aan aannemen van accountmanagers en new business sales.

Wij werken samen met grote organisaties en gaan partnerships aan voor de lange termijn. Voor jou betekent dit dat je echt een band kunt opbouwen met de klantorganisatie onder het motto “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

 

Klinkt goed? Dit vragen we van je

Uiteraard hebben wij ook wat wensen. Deze hebben we mooi voor je opgesteld in een overzichtelijk lijstje:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in account- en salesmanagement op het gebied van zakelijke dienstverlening;
  • Affiniteit en/of ervaring in de IT-sector is een eis;
  • Je hebt een hbo/ wo werk- en denkniveau;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep 20-30 jarigen en weet wat er in hun leven speelt;
  • Je hebt een geldig rijbewijs;
  • Je bent bereid een assessment en korte screening te ondergaan.
  • Je standplaats is ons kantoor in Amersfoort*

*Vanaf zomer 2023 op een A-locatie nabij station Amersfoort Centraal.

Heb je interesse?

Ben je direct enthousiast over de vacature? Top! Stuur Suad (Head of People & Culture) dan jouw cv en een korte motivatie. Dat kan naar suad.farah@youngcoders.nl of voor vragen kan je Suad bellen op 06-251 120 76.