E-learning met maatwerk en persoonlijke aandacht

01-06-2021

2 minuten

Koen

Ontdek-tech.nl is dé oplossing voor de nieuwe manier van leren. Continu blijven leren en jezelf ontwikkelen is geen luxe meer, maar noodzaak. Zeker gezien de snelle technologische ontwikkelingen. Dit betekent ook dat je leeromgeving flexibel en altijd beschikbaar moet zijn en dat de lesstof goed bij je leerdoel moet passen. Ontdek-tech.nl biedt een oplossing om overal en altijd te kunnen leren op de manier waarop jij dat wil en wanneer je wil.

Deze oplossing is uitermate geschikt voor organisaties die hun medewerkers willen laten kennismaken met het “leven-lang-lerenprincipe”. Als organisatie bepaal je welke trainingen voor wie nodig zijn en hoe deze vormgegeven moeten worden.  Zo creëert jouw organisatie een eigen online Academy die ook nog eens volledig “branded” kan worden opgeleverd, inclusief een eigen mobiele app voor iOS en Android! Deze oplossing is vanaf nu beschikbaar.

Ontdek-tech.nl brengt een viertal les-elementen samen die gecombineerd een doorbraak vormen in de EdTech (Educational Technology):

  • Echte docenten die cursisten 1 op 1 kunnen begeleiden. Zowel online als in persoon.
  • Opleidingen die via de nieuwste mobiele technologieën altijd beschikbaar zijn, zelfs als er even geen internet beschikbaar is.
  • Maatwerk opleidingstrajecten, toegespitst op kennisniveau en gebruikte technology stack.
  • Community driven. Elke lesgroep heeft zijn eigen omgeving waarin kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld en waar de docenten laagdrempelig benaderd kunnen worden.

Doorbraak in tech educatie

Door de combinatie van deze bewezen lestechnieken ontstaat er een nieuwe vorm van lesgeven. De voordelen van een echte docent die persoonlijk met jou mee kan kijken, je opdrachten na kan kijken en jou kan begeleiden om je leerdoel te behalen, gecombineerd met de flexibiliteit van een 24/7 beschikbare mobiele lesomgeving. Een doorbraak in tech educatie. Daarnaast zijn onze lestrajecten volledig gebaseerd op maatwerk. Uiteraard kun je een volledige training volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om trainingen te combineren, specifieke onderwerpen uit te lichten of zelfs een volledig lespakket op maat te laten maken. Communiceer met je teamleden en docenten en werk samen aan opdrachten. Een unieke leservaring!

Eerste Ontdek-tech Academies uitgerold

Inmiddels worden de eerste Academy omgevingen al uitgerold, waaronder de FIWARE Academy Nederland. Opdrachtgever Yvonne Kemmerling namens de Future City Foundation:

“Samen gaan we de FIWARE Academy opzetten en zo de IT-talenten van de toekomst opleiden.”

De Future City Foundation deelt de visie van Young_Coders, om zelf professionals op te leiden in plaats van eindeloos te zoeken naar het welbekende schaap met vijf poten. 

In co-creatie met de Future City Foundation heeft Young_Coders de FIWARE Academy opgericht. In deze branded Academy omgeving worden professionals praktisch geschoold in de wereld van de slimme digitale stad.

“Professionals die deze opleiding volgen bouwen aan de toekomst van het Internet of Everything.” – Kasim Gül, hoofddocent van Young_Coders. 

Is jouw organisatie klaar om te starten met een leven lang leren en ontwikkelen? Neem dan contact op met Young_Coders.

Koen

Koen

Koen is marketeer en communicatiespecialist. Hij schrijft over o.a. Design Thinking, de IT-arbeidsmarkt en innovatie.