Het Young Coders DNA

07-04-2020

2 minuten

Koen

Young_Coders bestaat nu sinds 2018. We hebben de afgelopen jaren met enorm veel plezier tech-talenten opgeleid voor fantastische organisaties. Maar na twee jaar rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan is het tijd om even stil te staan. Heel eventjes maar. Om na te denken. Waar staat Young_Coders eigenlijk voor? Wat maakt ons uniek en waar worden we het aller gelukkigst van? Het antwoord op die vraag zit diep in ons DNA. Ons Young_Coders DNA.

DNA bestaat uit verschillende onderdelen die samen je identiteit vormen. Het Young Coders DNA bestaat uit vijf componenten. Onderdelen waar we enthousiast van worden, waar we niet zonder kunnen en die onze dienstverlening beter maken.

ONZE KERNWAARDEN 

Challenger

Wij denken bewust anders. Stellen de lastige vragen en denken buiten protocollen. We durven te experimenteren; onbegrensd, met frisse energie en technische onbevangenheid. Op ons best binnen bedrijven die sterk willen innoveren.

Maar innoveren is lastig. We zien vaak dat organisaties moeite hebben met innoveren en verjongen. Wij leiden de tech-professionals van de toekomst op die ook jouw organisatie kunnen opschudden en helpen innoveren. Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer over onze aanpak.

Potential

Wij geloven dat iedereen met interesse in tech ‘het’ kan. We kijken behalve naar potentieel naar niets. Sluiten niemand uit en geven richting aan ambities. We voorzien in een oprechte kans die starters verder helpt.

Met de juiste mindset, creativiteit en passie voor technologie zijn onze talenten direct van waarde. We blijven ons verbazen over de nieuwe ideeën en concepten die ontstaan tijdens een design thinking sessie. Het zit er allemaal in bij de professionals van de toekomst. De kunst is om eruit te halen wat erin zit, om Calvé maar even te quoten.

Dynamic

Verandering ontvangen we met open armen. Of het nu gaat om de markt, klant, technologie of onszelf. We groeien mee, ontwikkelen door en willen altijd een stap vooruit. Dat doen we met top coaches uit de praktijk die weten wat er speelt. We zijn op ons best in beweging.

Geen sector ontwikkelt zo snel als de tech. Wat je nu leert kan over een jaar alweer outdated zijn. Wij zitten als een spin in het web van de IT. Bewegen mee met ontwikkeling door onze opleiding flexibel vorm te geven en af te stemmen op de systemen van de opdrachtgever.

Community

Wij bouwen in een team. Willen samen iets maken, als echte teamplayers. Onze gezamenlijke passie voor IT, het vertrouwen en de skills om een trots coder te mogen zijn is wat ons bindt.

Teambuilding vinden we belangrijk. Het beste in elkaar naar boven halen. En elkaar aanvullen. Daarom leren onze kandidaten werken in agile teams. Wendbaar, met duidelijke teamrollen waarin elk teamlid op z’n best is.

Character

We zorgen voor de beste match. Een character fit tussen onze opdrachtgevers en onze talenten. Samen bouwen we aan duurzame relaties. Samenwerking waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarin kijken we verder dan hard skills of trackrecord. 

We werken met de beproefde Papi-3 methode om de beste match te maken tussen persoon en organisatie. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd om gebalanceerde teams samen te stellen waarin iedereen tot zijn recht komt en zichzelf kan zijn.

Want daar gaat het uiteindelijk om. De persoon achter het beeldscherm. De mensen achter het idee. Het team achter het concept. Als dat goed zit, dan komen we samen ver. Heel ver.

“If you want to go fast, go alone
If you want to go far, go together”

                                     Al Gore

Wil je samen ver komen? 

NEEM CONTACT OP

Koen

Koen

Koen is marketeer en communicatiespecialist. Hij schrijft over o.a. Design Thinking, de IT-arbeidsmarkt en innovatie.